Originally posted by Ivan_PG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ljudi u pravu ste da nije lepo psovati, ali je smesno da se psovke bukvalno tumace i da ih tako prihvatate-zelite nekome. Ako se udubis u njih to mnogo vise zaboli a 90% izrecenih nije bukvalno misljeno od onih koji su ih izgovorili. U principu to se toliko ustalilo u nasem jeziku da jako cesto cujem psovku u kontekstu pohvale. **bo mater svaku pogadja lik, svaka mu cast ili mnogi drugi primeri. Niko ne misli bukvalno da **** sunce ili sta vec.
Spoiler**bem ti ovaj editLast edited by colchonero; 15-01-19, 17:16.
Comment
-
Nije psovka kao psovka problem. Nego mi sami, koji ne shvatajuci sta zapravo pisemo nesvesno lupamo gluposti. Od toga treba bezati.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostJa sam ponekad koristim "Sunce ti poljubim"
Nemoguca misija
Uglavnom sve to koristimo kada ne mozemo dovoljno dobro da se izrazimo ili kada zelimo nesto posebno da naglasimo. Stvar navike.
Meni je ta psovka kao neki izraz neverice i gotovo nikada je ne upotrebljavam u bukvalnom smislu.Last edited by Indigo; 15-01-19, 17:43.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Olja, sprdas me da ti to smeta?
Btw, mnogo bukvalisete oko tih psovki
#timIndigo
Pre neki dan sam naisao na dobar tvit o ovoj temi, probacu da nadjem.Mrzi meLast edited by Mr. Wolf; 15-01-19, 18:10.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostJa koristim "krv ti jebem'', ne bas mali broj puta na ovom forumu sam upotrebio tu psovku.
Uglavnom sve to koristimo kada ne mozemo dovoljno dobro da se izrazimo ili kada zelimo nesto posebno da naglasimo. Stvar navike.
Meni je ta psovka kao neki izraz neverice i gotovo nikada je ne upotrebljavam u bukvalnom smislu.
Gotovo nikad?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostDa, ta psovka upravo tome sluzi. Da se prikaze neverica, sokiranost. Ali je nevidjeno glupa.
Gotovo nikad?
E sad posto smo apsolvirali da se krv ne moze *****, "gotovo" se odnosilo na to da nisam 100% siguran da nekad u zivotu to nisam i rekao nekome.
Citaj kao sto je napisano, misli izmedju redova by SanduThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Dosta price o ratovima na ovim prostorima. Na ovom forumu to nije dozvoljeno.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment