Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
http://www.b92.net/sport/kosarka/nba...nav_id=1485708
Interesantni komentari LeBrona. Pitam se da je neko prozvao crnačku zajednicu ili pričao o vlasnicima crncima, da li bi bio živ?
I ovaj komentar za NFL vlasnike.
a onda
http://www.b92.net/sport/kosarka/nba...nav_id=1486309
Evo i ova izjava. Kako oni sebe rasno shvataju, zamislite neko da kaže danas "Društvo se danas najviše boji belaca koji misle da mogu da kažu šta hoće"
Okačio mangaš pesmu u kojoj vredja Jevreje i pravi se lud.
Generalno su mnogo gotivniji sportisti u NFL nego u NBA. I Kapernik koji je klečao himni veći je borac za prava od ovog umišljenog retarda.
Nekako u NFL nisam čuo da igrači ovoliko lupetaju gluposti kao u NBA.
Comment
-
Svake godine u mojoj firmi jedni drugima dajemo poklone za NG, izvlačimo ceduljice ko će kome pokloniti. Ovo je moj poklon koji sam dobio od kolege koji je izjavio da mrzi više Zvezdu nego što voli Partizan.Pritom prčamo o liku koji gleda redovno Partizan i pali baklje na tekmama. Šta reći drugo nego naklon do poda. Hvala Petre ljudino kupio si me za ceo život. Ima nade za Srbiju.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ko zna cime je premazana, jos kad sipas vrelu kafusigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Dragutin Mirkovic, odbornik Srpske napredne stranke u Skupštini Smedereva iskljucen je veceras iz SNS zbog ovog govora.
" Smisao života je sloboda, to je najveće blago. I lep život. A mi to nemamo u SNS. Što jednom ne izađete i ne kažete istinu? Ovde niko ne može da kaže ono što misli. E, pa mene niko ne može da zaustavi. Moj mentalni sklop je veoma jak. Moja porodica je moj najveći ponos. Prete mi na ulici i kažu mi "gotov si", imaš ćerku koja radi# - rekao je Mirković
Comment
-
Vala, kada bih ovog kretena propustio kroz sake - i praunuci bi mu mucali.
EDIT: A i ovim "drugarima" sto snimaju bi koja vaspitna zauska bila sevap.Last edited by kronostime; 27-12-18, 14:28."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Evo izvinjavam se koga sam uvredio ali nisam imao percepciju da je ovo KKK već se radilo o Terzinoj izjavi da Vučićev duh lebdi marakanom pa je u tom kontekstu.
A Zvezdini navijači nikad nisu bili fašisti pa nisam to povezao sa tim da može da bude shvaćeno kao KKK.
Izvinjava se Uroš prvi put u istoriji foruma.Last edited by Constantin; 27-12-18, 21:00.
Comment
Comment