Danas bio protest, a oni pricaju o nekoj splavarki sa rijalitija. Ima li teme vezane za dnevno - politicka desavanja da svratim do nje i usput sebe postedim citanja raznoraznih nebitnosti?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
http://www.sportklub.info/forum/show...i-i-ekonomiji)
ima ova, samo što nije aktivna i tu se uglavnom pisalo o globalnoj politiciТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Bolje pričati o splavarki iz rijalitija nego o bednim protestima. Nema protesta u Srbiji bez navijača i bez šibanja.
Ove patkice, šetnje, to ne pali uopšte.
Vučić to iskulira maksimalno i zatvori medijski, ljudi se izlože, šetaju 3-4 puta i posle se sami razidju.
Eventualno ako se skup malo uozbilji pošalje se par grupa ili osoba da bi uništilo unutrašnju koheziju skupa. A to je lako uraditi ideološki su ljudi različiti.
Protesti zvani amaterski.
Da bi uspeli moraju da izazovu reakciju policije. To je ključ. Prvi pendrek na protestante izveo bi novih 50k na ulicu.
Sve dok je to bez konflikata to je prolazna rabota o kojoj će se tvitovati mesec dana i onda čiča miča i gotova priča.
Protest ne osvajaju javne ličnosti(uglavnom bezveznjaci) nego masa koja je spremna da se ponaša militantno i koja je dobro organizovana, a napad policije za uspeh protesta je nužan da bi se bunt probudio.
Tako da,
Kija Kockar #1 <3
Comment
-
Samo ljudi koji se tripuju na online revoluciju pricaju o nekim izmisljenim protestima na kojima nikad nisu bili, niti ce biti. Sa druge strane Kija kraljica-ona kao zvezda sija, svi je vole, svi je žele, kao da je Kockar Kija. Nemoj blond lutko da si gad, vratiće ti Kija puta dva.
Update
3,206,140 views
Duga kosa, taman ten
Ja sam prava žena, Supermen
Sve ja stignem, postignem
Takav mi je, takav valjda gen
Možda nosim prsten tvoj
Ali, bato, imam život svoj
Ako odem, ljubavi
Ima srčka da te udari
Ja udata tebi srce kidam, kožu skidam
Gazim, ne kočim
A ti, lutko ti, me samo lažeš, oči mažeš
Ja se ne bunim
Ko bi, ko bi rekao
Da smo ipak zajedno
Jer te u minus lomim kao virus
Ali ipak voliš to
Mili, mili, mili moj
Biće, biće sve po mom
Kupićeš mi kola, i još sveta pola
Ma samo nek se volimo
Sve što radiš, radim ja
To su, bato, moja pravila
Nemoj, lutko, da si gad
Vratiće ti Kija puta dva
Možda nosim prsten tvoj
Ali, bato, imam život svoj
Ako odem, ljubavi
Ima srčka da te udari
Ja udata tebi srce kidam, kožu skidam
Gazim, ne kočim versuri.online
A ti, lutko ti, me samo lažeš, oči mažeš
Ja se ne bunim
Ko bi, ko bi rekao
Da smo ipak zajedno
Ali ipak voliš to
Mili, mili, mili moj
Biće, biće sve po mom
Ma samo nek se volimo
Ko bi, ko bi rekao
O da, da, da, da
Samo nek se volimo
Ko bi, ko bi rekao
Da smo ipak zajedno
Ali ipak voliš to
Mili, mili, mili moj
Biće, biće sve po mom
Ma samo nek se volimo…sigpic
Comment
-
U nanicu mu jebem da vim kvo vreme napolje.
U sve mu jebem.
Ženo, glej kroz prozor, al se natepaja belča nanicu mu."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
-
Originally posted by kronostime View PostU nanicu mu jebem da vim kvo vreme napolje.
U sve mu jebem.
Ženo, glej kroz prozor, al se natepaja belča nanicu mu.
Na sunce se može u jedan rukav.
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Loše obaveštajne službe imaš Ivane. Celo jutro dobijam slike savijenog i palog drveća u BguТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Nerealan View PostLoše obaveštajne službe imaš Ivane. Celo jutro dobijam slike savijenog i palog drveća u Bgu
Na HMZS pise da je debljina snijeznog pokrivaca u BG 38 cm,a u Novom Sadu 40 cm.Ne zajebavajte ljudi,nije apokalipsa.Last edited by E1_PG; 16-12-18, 11:31.
Comment
-
Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Uopste je nebitno da li je jak ili slab, pada neprekidno vec treci dan, a do glavnih saobracajnica, koje su jedino ocisene, treba se probiti bogami.
Terasa bi morala da se ocistiti evo treci put pod istom kolicinom snega...
A potrebna mi je kucica za ptice, tj senice
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment