Originally posted by Sandugp
View Post
Vrhunac je bio kada je onaj Skoro probao nesto da kaze, a ova baraba se ustremila na njega, vristi, vice i agresivno se ponasa da bi mu jednom rekla "ne prekidajte me". A covekov red bio da kaze svoje misljenje. U postenom drustvu Ivana Vucicevic bi sluzila zatvorsku kaznu. Tacka.
A kad smo vec kod nasilja koje doticna spominje da se desava prema maloumnom mu megafonu (to je ova cerka onog SNSovca), da dodje neko i slaze da je neko pokusao da ubije nekoga ili optuzi nekog politickog protivnika za silovanje ili nasilje, da stavi laznu vest da Bosnjaci ubijaju Srbe u Novom Pazaru i tako dalje. Sta onda? Taj neko moze da kaze sta hoce, pa ja pitam ko ce da zastiti gradjanje od laganja i propagande masinerije? Ko ce da vrati sve one pare sto su pokrali i sta to ova koza ili Ivana Vucicevic rade da zasluzuju da im se bilo sta plati, osim da budu u sluzbi faraona?
Ajde molim Vas, ispada da ni Gebelsa nije trenutno trebalo dirati, kad vec moramo da se zgrazavamo nad nekoliko uvreda koji nasi mali Gebelsi trpe. Jadni oni, srce mi se cepa.
Sta je ova drzava, vlasnistvo porodice Vucic i njegove partije? Pa neka kazu onda tako, cemu izmotavanje, cemu mediji, cemu izbori, cela drzava sluzi da leci komplekse jednog slinavog politicara koji je sve sto je radio u svojoj karijeri cmizdrio, kalimerisao i patetisao.
Comment