Car, papa, patrijarh, bogotac....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ima da broji pare su za brojanje
Još bi bila fora da se onaj zabroji pa da mora nanovo da broji ahahahŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
http://www.vijesti.me/vijesti/branka...srbije-1013625
"Kažuj, babo, jesi li vještica?" Hahahahahaha e pa svasta... zaboravio sam totalno na ovaj "drzavni udar" od strane baba, taksista i postara
Comment
-
Last edited by DžonDon; 24-11-18, 11:58.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Predrag? Jbt. čovek se ceo život lažno predstavlja kao DraganŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by z0La View Post
Tako je.
Ustvari, verovatno mi nikad ne bi ni palo na pamet da kažem ovako nešto.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostTo su generacije koje su nas dovele do ovde, te koje nisu smele nista da kazu svojim roditeljima i koje nisu znale da misle svojom glavom.
To je ona fora kad majka pusti dete da se penje svima na glavu i to opravdava time što uči dete da uči iz svojih postupaka i da ono samo prepozna šta radi loše. E to je recept za katastrofu.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Je l postoji neko u ovoj drzavi da ima pare i moc, a da je obrazovan, kulturan, pametan, pismen?
Ili nesto bar od toga
Kakva lupetanja, Isuse!
Kazu da je ispravio posle, ali eto mangupi uslikali
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostAhahahah lik je B O G
Klik na sliku
Nema sta, mnogo smekerski
Poslednje sto sam cuo vezano za ovakvo placanje je da su liku odneli auto jer je nepropisno parkirao i onda se smekercina izivljavao placanjem kazne na ovakav nacin, kao da su mu oni krivi sto je napravio prekrsaj. Mogao je samo da ne bude glup i ne bi doslo do ovoga.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Naravno da misle da su smekeri i to ne znam kakvi. Jbg svi bi da budu "revolucionari", bundzije, da se ne drze pravila, a kukaju kako je zemlja sranje i kako nista ne funkcionise, i naravno kako je dobro tamo preko. A tamo preko, pre nekog vremena, u sred Minhena, u neko gluvo doba noci, nigde nikog na ulici i lik ceka uredno na zeleno za pesake. U sek pomislih kako je budala...oh wait...
I gde nalaze samo ovu sicu? Ja imam jednu teglu i povremeno ispraznim novcanik, brdo dinara, puna tegla, teska ko tuc, i izbrojah pre par dana, tek 900+ dindzi...samosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment