Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostRat i mir preskoci slobodno. Precenjena.
Dostojevskog uvek biram i kome se vracam i posle vise citanja. Kakav je to mag bio, jedan od retkih malih muskaraca (160) koga volimsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostJa bih volio da se na ovakve stvari reaguju bez obzira koji je pdf u pitanju.
Comment
-
-
A sta si ti sad, kao nesto smesan limune?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Nismo mi Crnogorci zlopamtila, ali upada u oči da je ovde vredjanje jedne nacije prihvatljivije od vređanja pojedinih sportista
Originally posted by Mr. Wolf View PostProbaj posle od Gogolja [I]Peterburske price.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Admin ovog dela mora da reaguje, pa kad dodje.sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostOces da kazes da si (pro)citao?
Dostojevskog uvek biram i kome se vracam i posle vise citanja. Kakav je to mag bio, jedan od retkih malih muskaraca (160) koga volim
A Dostojevski je gospodin covek - Zli dusi, Karamazovi, Zlocin i kazna....rado mu se vracas.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Ja sam od tih ruskih klasika procitao samo cetiri knjige od kojih bi svima preporucio tri Zlocin i kazna, Braca Karamazovi i meni jedna od omiljenih knjiga Majstor i Margarita. Ova cetvrta je bila Ana Karenjina koju sam jedva izgurao... uz to je i jedina od ove cetiri koju sam morao da procitam(jer nam je bila lektira u srednjoj), ove ostale sam procitao iz licnog zadovoljstva Ali Ana Karenjina... pa majko mila, koja dosada od knjige. Mucenje na hiljadu strana. Ne odgovara mi nikako taj ruski realizam... stil tezak kao crna zemlja sa temama koje me apsolutno ne interesuju.
Comment
-
Originally posted by limun View PostJa sam cuo za vecinu pisaca i dela iz ove tabele, ali tek par bih mogao da povezem. Mada, nisam nista procitao.Originally posted by Mr. Wolf View PostRat i mir preskoci slobodno. Precenjena.Originally posted by limun View PostVerujem. A i ko ce citati onolke knjizurine.Originally posted by Uroš View PostNemoj da Olja od tebe napravi limunadu i da te popije! Ja ne bih od tebe napravio limunadu nego bih te isekao limune i iscedio po nekom mesu, uz koje ide limun pa bih posle to ždrao. Najgora smrt za limuna vegana je da ga požderem sa nekom mesinomLast edited by kronostime; 23-11-18, 02:08."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment