Originally posted by kronostime
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
A vrhunac svega otac nacije je komunist Dobrica Ćosić a Radoš Bajić peva, takodje komunist i snima Ravnu Goru. Laku noć Srbiji.
Priključimo se svi na Selo gori, Korene i Senke, da vidiko koliki su to pijanci, kreteni krezavi i idioti Srbi, hvala Bjela i hvala Bajiću. Ja ga zovem crveni Bjela.Last edited by Cassius Clay; 12-11-18, 13:31.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostKoliko sam sreo ljudi kao što je Sova. Stotine. To su oni koji druge nazivaju teoretičarima zavere, krivce vide samo u sebi, a nisu se latili knjige u životu. Odmah skaču gde piše, a kada im pošalješ, onda se sakriju u rupe ili kažu nisam znao i to je to.Originally posted by Marko11 View PostZa Britanske vojnike u sastavu NATO-a.
Vidim da ti ne vredi objašnjavati.
Ja poštujem tvoju odluku da nosiš popi.
Cak ni na instagram postu Matica ne pise da da se popi posvecuje zrtvama britanskih vojnika u sastavu NATO.
Koliko sam ja ljudi sreo kao sto je Uros, misle da znaju sve, takozvane fontane mudrosti. Ljudi koji vole da kazu sve a ne kazu nista, Dijamant, u sve se mesa.
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostMa mi smo nevidjena bruka i sramota. Totalno nedostojni heroja iz I svetskog rata. Ovaj nas nesretnik ne bi ni znao za Natalijinu ramondu da je Klop nije stavio. U Engleskoj drze do tradicije i tamo svi nose taj popi kod nas ljudi do juce nisu ni znali za taj cvet i sta predstavlja. a ovamo se busamo u Misica, Gavrica i Milunku koja radila kao cistacica za vreme komunista."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostMa mi smo nevidjena bruka i sramota. Totalno nedostojni heroja iz I svetskog rata. Ovaj nas nesretnik ne bi ni znao za Natalijinu ramondu da je Klop nije stavio. U Engleskoj drze do tradicije i tamo svi nose taj popi kod nas ljudi do juce nisu ni znali za taj cvet i sta predstavlja. a ovamo se busamo u Misica, Gavrica i Milunku koja radila kao cistacica za vreme komunista.
Ima jos mnogo ljudi koji su vredni pomena, npr. nigde se nece cuti ista o svetom dr. vl. Nikolaju Velimirovicu. Koji je svojim besedama na kolena bacao najuticajnije ljude po evropi.
Comment
-
Originally posted by Marko11 View PostPoštujem tvoju odluku da odaješ počast NATO vojnicima stradalim u agresiji na SRJ tada.
I da, ja nikada nisam rekao da odajem pocast NATO vojnicima, a to nisu ucinili ni srpski fudbaleri koji su nosili crveni cvet maka na dresu ili reveru tokom utakmica u Engleskoj poslednjih 10 dana.
To umetanje reci je veoma neukusno, pocecu da mislim da si ti u stvari Dragan J Vucicevic.Last edited by belgrade_owl; 12-11-18, 13:45.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostKako se drzava Aleksandra Karadjordjevica odnosila prema istim tim herojima? Nisu nama komunisti krivi - zlo je pocelo mnogo ranije.
Comment
-
Shvatam vasu konfuziju, samo uzmite jedno na umu: na celu vodecih evropskih monarhija pocetkom 20.veka su bili potomci kraljice Viktorije. Nemacka je ono sto nije ostvarila vojnom silom u prva dva rata - ostvarila ekonomijom posle WWII i otuda ovo stanje danas: Britanija skrajnuta, Francuska takodje, Nemacka vodi glavnu rec i odredjuje sta ce da se radi u Evropi. Ko je tu pobednik?"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostShvatam vasu konfuziju, samo uzmite jedno na umu: na celu vodecih evropskih monarhija pocetkom 20.veka su bili potomci kraljice Viktorije. Nemacka je ono sto nije ostvarila vojnom silom u prva dva rata - ostvarila ekonomijom posle WWII i otuda ovo stanje danas: Britanija skrajnuta, Francuska takodje, Nemacka vodi glavnu rec i odredjuje sta ce da se radi u Evropi. Ko je tu pobednik?
Comment
-
Originally posted by Marko11 View Post
Niko nikoga ne tera da nosi popi.
Ja sam tokom prosle nedelje video dve gospodje u autobusu koje su nosile popi, predpostavljam da su zaposlene u ambasadi, jel trebalo da se vrsi nasilje nad njima mozda?
Comment
Comment