Evo ja sam joj dao u tvoje ime
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
A nije ga bilo ni pre toga.. reko on jednom pre mesec-2 da mu žena ljubomrona na Čelzi i na nas i da ga zato nema
Eh žene, žene...
Sad sigurno ima pametnija poslasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ahaahahh, da l' je moguće?
Konačno nešto i za Lorda.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Sa tw:
Kupio ja tuje za terasu.Kaže lik, ovo vam je prehrana za tuje i na svakih 6 meseci stavite po 1 čep vinjaka. I sad moram i vinjak da kupim
Meni isto rekli za vinjak al da ga koristim posle 6 meseci da pijem kad devojka skonta da su tuje ustvari jele ...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Dobar je i za šoferku kada zamrzneŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Vinjak pa Espreso, ili obrnuto?Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Don perinjon piši propalo! Kurvoraziješ ništa, dežavi nula obična, Vinjak ih sve pobeđuje!!!!
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostDon perinjon piši propalo! Kurvoraziješ ništa, dežavi nula obična, Vinjak ih sve pobeđuje!!!!
Ja sam mislila da je za vas on u stvari TinjakŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostZahvaljujuci Gangreni, Eriku, limaru i Indigu ne mogu da prebacim 30000.Ubise me sa negativnim.
Imas srece sto Sikara ne ulazi na forum inace bi popio jos 3 negativne . Zamisli da ti Vladan da negativnu, pa pocrvenis i ne izadjes iz Crvene zone nikadaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment