Ode i Milena.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by colke995 View PostJe l' realno da se devojke danas bas ovoliko useru od alkohola?
Jedva nesto da se probere I onda vidis, bije likusa vinjaka kao vodu. Naravno posle 10 minuta ne moze da stoji.
Danasnja omladina nije to to.
Potreban im je preobrazaj, a nema takvih mesta u NS gde bi mogle to da obave.
Comment
-
Nego, gledam plakate za Mayu Berovic po gradu i uvek kazem koja narkomanka, kako je tu ispala sa sminkom, sto me je asociralo na drugu stvar. Vise lici na rejverku nego na pevacicu. Bas me interesuje koja ce prva turbo-folk zvezda da paralelno bude i DJ. Verujem da ce se tako nesto desiti u sledecih 5-10 godina. Ja bih isao da slusam DJ Mayu.
Bejbi Dol sto povremeno nastupa u Novom Sadu kao DJ ne mogu da svrstam u ovu kategoriju.
Comment
-
Hahahghaghahgahgahgahaghgaghsghafgahgahahahhaghhga hgahghaghgahgahhgahaghsgfhaghasgahgasfhsaghasghagh sahghafhaghahgahghahaghsahgsahfhaghahgDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostĐinđić, Vučić, Mladić, Milošević, Tito, Princip... Hahahahaha kakav Hall of Fame jebem ti"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment