Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ivan_PG View PostIzbacise Vladimira iz Zadruge,leleeeee
Bratina, trebao ih je sve prebiti. Koliko čovek ima kratak fitilj...
On mi je omiljeni Srbin iz Crne Gore posle Saše Pejanovića i Mila Djukanovića.
Comment
-
Ne pratim ove idiotske rijalitije, vid'o naslov u Bljucu, ali moram da se zapitam kakva to osoba (da ne upotrebim nekku tezu rec tipa idiot i slicno) moras biti da bi podrzao nasilje nad zenama ( "i u sali" ) i pratis raznorazne parove, zadruge i sl ??!!!
I onda se pitamo zbog cega ima toliko vrsnjackog nasilja, nasilja u porodici i nasilja (ubistava) nad zenama!!
Danas je , nazalost, svakom dozvoljeno da iznese svoje cenjeno misljenje u "medijima".
Comment
-
To je ta posast savremenog coveka, Srbina i komsija pogotovu.. Svuda i svima dostupan internet, imamo razne tehnologije, pa misli pojedinac kako je izasao iz mraka i anonimnosti i da je njegovo misljenje bitno, da nekog ono zanima i da je nesto posebno vazno za covecanstvo, cak i o stvarima koje pojma nema (po sopstvenom priznanju), ali to je fora...ima misljenje, posto na njega ima pravo. Cvrc!
Totalno iskrivljena i pogresna slika. Svoja misljenja po svaku cenu ili koja mogu da izazovu kontra efekte kod vecine, trebalo bi da ostavite za prijatelje, okolinu i svoje drustvene mreze. Tamo mozete da lupate po tastaturi do sutra, forumi su totalno drugacija mesta, gde postoje pravila i gde mnogo ljudi obitava i razmislja drugacije od vas, dakle potrebna je tolerancija i strpljenje, ono sto danasnji Srbi i komsije nemaju, a i ne znaju sta je...jer naravno, imaju misljenje.
Koga bre zabole za njega.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
I mislim da treba da prestanete da komentarisete rijalitije, svakakva sranja (malo samokriticnosti i nekih filtera nije lose ponekad), kao i razne bolide da postavljate ovde.
Ovo je pre svega sportski forum, a ne svastara.
Koga interesuju te bljuvotine i gadosti, zna gde moze da ih pronadje i da ih komentarise tamo gde su one opsteprihvacene.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Nemo je Oljickati.
Ne prate se rijalitiji ali zato je ok gledati horore, klanja, u redu je da ja gledam Kalifornikacije gde se ne zna ko koga, u redu je da se gleda The wolf of wall street, u redu je da se gleda šta Remzi Bolton radi u GoT, da se gledaju šmrkanja, narkosi...
A rijaliti je najveći problem. Rijaliti je skup degenerika minus Vlado(naš brat), za koje znaš da su degenerici, a filmski svet je skup retardiranih filmova i serija, čast izuzecima, kod kojih dobijaš poruke podsvesno.
Hannibal serija je baš probudila humana osećanja u ljudima širom sveta.
Tako da je rijaliti zlo onog tupog karaktera i što bih ja Uroš moralisao nekome što gleda rijaliti kada gledam Kalifornikacije i Gomoru sa najbrutalnijim realnim scenama?
Tako da, mi smo komentarisali našeg brata Vladu, meni su i drugovi javili, jer ga znamo sa Zvezde, sigurno ne gledamo Zadrugu, ali mogu reći da su mi podjednaki i kritičari i gledaoci rijalitija.
Ovo ne ide sad na Oljin konto, nego inače, svaka budaletina a la Džakić kada želi da bude pametna samo se uhvati rijalitija. Je l' to najveći problem ove male države?
Comment
-
Originally posted by notorious View PostA ko je on i je li bio favorit? Ko je sad favorit, to Mara prati sigurno
Uki kaze za njega da je ok lik,ne vidim zasto Ukiju mom bratu ne bih vjerovaoLast edited by E1_PG; 06-10-18, 12:48.
Comment
-
Poredis rijalitije i sedmu umetnost?
I dobro sto je tamo neko budaletina, a ne ja
No, nesto ne znam da sam kritikovala i pominjala rijalitije, jer me to sranje ne zanima, do sada, posto sam ovde zbog sporta i nekih ljudi, a ne tih maloumnika kojima nije mesto ovde nikako, pogotovu kada opravdavas nasilje nad zenama, makar i od "brata" u tom blatu od "zabave".
A za kraj lepo od tebe sto si se udostojio da mi kako tako odgovoris, posto si me u nekim ozbiljnijim temama izbegavao i ignorisao, mada je to iskreno i najpametnije.sigpic
Comment
Comment