Originally posted by Ivan_PG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostKo je ovaj drugi lik,za Randoma znam.
Nego nije ga bilo godinu dana nidje.
A Random je odlucio izgleda da se okusa malo u inostranim vodama - posto je ovde sve mi se cini bez konkurancije. Pred proslu novu godinu je odbranio treci put titulu na ovim prostorima i to je to.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Zacitao sam se nesto po internetu oko parfema, i naisao sam na to da preko 90% ljudi misle da nema razliku izmedju testera i regularnog parfema, samo sto tester stize bez poklopca i bez package.
Naime, uzeo sam i ja jedan tester, Tom Ford, za 20 evra, mirise apsolutno isto ko taj 'regularni', i je bas jak. Zanima me vase mislenje, ima li ko kakva iskustva
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by John Dies at the End View PostNe znam engleski, gde je i da li je na listi "promaja", najveci serBski neprijatelj??!!
Comment
-
-
Hahaha celo jutro se smejem HIT!
Naravno vrac je samo slag.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Haha i to pravo sa rejva nekog..a jbg "pesma i mjuza" prosto dizu na noge, hteo- ne hteosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment