Originally posted by kronostime
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
Pijem si kafu i čitujem novine, kad ono naslov sas velička slova: ENGLEZI PROGLASILI YUGO ZA NAJGORI AUTO NA SVETU!" u obrazloženje se vika da je to zatoj sto caj u petu brzinu ne moz' pijev u yugo a da se ne prosipuje!.
Mislim si, pa naravno da ce ga prosipujes, kad si razmazen i nesposoban, majke ti ga na*ijem engleske! Kuj moj pijes čaj, sto ne pijes kafu ko sav ostali normalan i horzontalan svet? Nas bre covek u yugo moz' pije, jede, brija se, kupa deca, je*e i svasta jos nesto, jer smo mi smo si nebeski narod, a vi ste jenkijevska jalna
Eve sve sto moz' uradis u jugo a ne moz u drugi kola:
-U nijedna druga kola ne moz' strpas zenu, dva deteta i krmacu i da svi imate dovoljno mesta da se ne posvadjate, a ni da se opustite
-Moz' da mu iseces krov testerom i dimas kabriolet za 200€
-Mozes da napravis ruke, ramena, biceps i triceps, jer serva je za pi*kice,
-Nemas problem sa bojom, jer Yugo je crven! Ako ga uvati rđa, nema sekiracija jer i rđa je crvena pa se neće ni primeti.
-Kuj je jos videja da se s Bemve ide na slavu u Vlasotince? Ku* moj će bemve da prodje kroz oni putevi sto nam jos od turci ostadose. ima se iskrsi ko arnjevi od traktor .
-Ako zabravis kude si ga parkiraja, sednes si u prvi yugo sto vidis, turis kljuc i vozis. A i gazda od t'j yugo se nece ljuti, moz te i blagosilja.nema niko sekiraciju ako mu ukradnu Yugo. I ako ti ukradnu isto tako. Uvek je tu drug Yugo kojeg mozes i ti da ukradnes od nekog. Ako neko i prijavi Yugo, policija na to ne obrlaća paznju ič. Će sad oni da se zamajaju zbog jednog ukradenog Yuga, ma idi begaj.
-Pojas za spasavanje te fiksira za sediste, tako da prilikom sudara je veca verovatnoca dizletis sa sve sediste kroz soferku. To ima samo na yugo i moderni mlazni i mamlazni avijoni.
-Mala je razlika izmedju obicne i sportske varijante yuga, sportska ima tenisku lopticu na kuku pozadi
-Peres ga samo s kišu.
-Brus Vilis je u onaj film seja u njega rekaja ,,JIPIKAJE" što na naš mu u prevod znači. me sad gi naje*aste", i uzme si i potepaja teroristi, a da je bio u neka druga kola ku* moj bi ih potepaja.
-K'd je*es u yugo onda si je*ac, a kad je*es u mercedesa onda si sponzor
-mobilni ti skuplji od kola
-Moz da mu povecas vrednos k'd oces za duplo! Sipnes mu gorivo do vr' rezeorvar
-Kvacilo je samo formalnos!
Žmogavci ti i ne trebaju. Otvoriš si prozor, proturis si ruku daš znak i epo si skrenes..
-Ima rezer'ni delovi vise nego osnovni
K'd vozis yugo levom trakom 90km/h na nov auto-put poje*ujes gastarabajteri, švabe i Turci, s mercedesi i ostali besni kola.
Milicija te nikad u Yugo ne zaustavlja zbog prebrze voznje. Moj komsija milicajac Mile se vika, triespet godina je radijo u miliciju, beja je saobracajac i niked neje video da Yugo ide brze od pedeset na sat. kaze da je video neki Yugo da prekorači brzinu od šesdeset, on bi ga častio. e onda su upravo zbog Yuga i smanjili brzinu na gracku vožnju, pa sg Yugo lako mož se za*ebe, pa da dobije kaznu.
https://www.facebook.com/permalink.p...00012102939939Last edited by kronostime; 26-09-18, 18:07."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostAjoj oplakah"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Strasno sta rade toj jadnoj Africi vekovima, strasno
E Srbi, Srbi... e jesmo stoka, da nije sporta i ovih nekih pametnih klinaca, nista normalno odavde ne izlazi i ne cuje se... Uzas!
Vidim danas po JARu glavni kriminalci, po J.Americi, a bome i Evropi ne zaostajemo.
O ovim bljuvotinama i ko zna kojim sve sto ne vidimo i ne znamo, da ne pricam..sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Kad je Leo nasao majku i svoj dom u Indiji preko google eartha, cuj nece ovo da razrese, vidis koja ekipa sve pomagala.
Al svaka cast naravnosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
Comment