Ima promena, ne moraš recimo da juriš SD kanale (kao ja, jer mi oni naravno nisu memorisani) ako hoćeš da pogledaš nešto unazad, već lepo fino to uradiš u HDu, o samm kvalitetu da ne pričam. Ali ukida se onaj HD SK, a on je često išao kao 7mi kanal, kada je gužva na ostalim
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Jax Teller View PostSvim forumskim djevojcicama, djevojkama i zenama (kako je kome draze) cestitam 8.mart.
ttŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Larisa View PostHvala
Srećan 8. mart!Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ти си мој тренутак, и мој сен, и сјајна
Моја реч у шуму; мој корак, и блудња;
Само си лепота колико си тајна;
И само истина колико си жудња.
Остај недостижна, нема и далека —
Јер је сан о срећи виши него срећа.
Буди бесповратна, као младост; нека
Твоја сен и ехо буду све што сећа.
Срце има повест у сузи што лева;
У великом болу љубав своју мету;
Истина је само што душа проснева;
Пољубац је сусрет највећи на свету.
Од мог привиђења ти си цела ткана,
Твој је плашт сунчани од мог сна испреден;
Ти беше мисао моја очарана;
Символ свих таштина поразан и леден,
А ти не постојиш нит си постојала;
Рођена у мојој тишини и чами,
На сунцу мог срца ти си само сјала:
Јер све што љубимо створили смо сами.
Срећан Вам 8 март
Comment
-
Jao Zlatni, pravo me rasplaka
Ipak si ti jedna romantična duša. koja čita Dučića.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostIma promena, ne moraš recimo da juriš SD kanale (kao ja, jer mi oni naravno nisu memorisani) ako hoćeš da pogledaš nešto unazad, već lepo fino to uradiš u HDu, o samm kvalitetu da ne pričam. Ali ukida se onaj HD SK, a on je često išao kao 7mi kanal, kada je gužva na ostalim
Za ovo gore si u pravu, svakako SD nikad nisam gledao osim kada vracam nesto unazad i 4-5-6
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
-
Originally posted by Miletić View PostOd 15.3. menjaju raspored kanala, imas gore u postovima, mislim da je Bojana kacila link
Послато са LG-D838 уз помоћ Тапатока
Poslato sa telefona
Comment
-
Originally posted by Weltschmerz View PostSK HD je na 133 kanalu a ti si napisao da ostaje na 110 kanalu. Kako nešto može da ostane na nečemu ako menja svoju poziciju?
Poslato sa telefona
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
Comment