Originally posted by somborac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
-
Originally posted by Vladan View PostNe moze meni to da se poredi sa rakijom, ni viski ni vinjak, iako vinjak bas volim
Sto se tice loze, donosio mi je jedan prijatelj iz Dalmacije koji zivi ovde u NS ali svake godine ide dole da pece rakiju. Ne znam tacno od koje sorte je ali je rakija sjajna, ni nalik lozi koja se pece ovde... On tvrdi da je tajna sporije pecenje tj slabija vatra tako da rakija bukvalno kap po kap izlazi iz tabarke... Naravno uz dobro grozdje i pripremu komine
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Evo i od mene jedan primer, pre koju godinu poznaniku je zagoreo poslednji kazan jabuke, a pošto je sve skupljao u isto bure upropastio je nekih 200 litara patoke, nije mu pomogao ni prepek posle.
Već se bio oprostio od svega, kada je čuo za neke momke koji su tvrdili da to mogu ispraviti, i ne da su popravili nego su ga pitali koji ukus 'oće, mogao je da bira šta želi¡Si Señor!
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostGotovo svi stavljaju brate , što zbog toga što izađe više što zbog toga što šljiva ne doradi pa bude loša. Moj ćale lično ima svoj princip držu šljivu u najlonskim džakovima određen broj dana i uzima samo slatku tako da tu ne treba šećer . Što se ovih prodavaca tiče bolje da me ne pitate na šta sam sve naleteo u ovoj mojoj kratkoj karijeri privatnika
Mogu pogledati na proverenim mestima, mada se sve to prodalo sigurno. Jos pogotovo ako ti treba neka kolicina tipa 300-400 litara.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostKoliko ti litara treba?
Mogu pogledati na proverenim mestima, mada se sve to prodalo sigurno. Jos pogotovo ako ti treba neka kolicina tipa 300-400 litara.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Napisao sam dole , imam par stalnih mušterija stariji ljudi koji ne vole kada je slabija rakija i veruj mi znaju da procene . Pokušao sam par puta da ih testiram , brate ono nije normalno ljudski detektori rakije Imaju rutinu ljudi ujutru dupla rakija , mala kisela i novine i tako do ručka , onda odu kući i eto ih sledeći dan isto Stara gardasigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Bez obzira što mnogi pretpostavljaju i možda znaju, ali kada vidi ovako čovek crno na belo ili crveno na plavo.. mnoge stvari mu budu jasnije..
Beda u džepu pravi onu istu ili goru u duši... Misery Index
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Moram ovde da podelim, jer toliko je slatko a i ide uz celu onu priču o rakiji...
Slaninica...
https://www.instagram.com/p/BRSpL2PgQdu/Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
koliko je medenahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment