Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ako vec ostavljas stan na 7 dana, zasto ne zoves neke iz dezinsekcije? Htedoh da napisem deratizacije [emoji3]
To ti je najsigurnija varijanta, a onda lako postavis po coskovima sta treba.
Cistoca nema veze, prosto ih ima mnogo, razmnozavaju se ko blesave.
I zapamti vise, nema ih po danu, one nocu vrsljaju, ispod lasjni od parketa, idealno za kolonijicu jednu jos nisi tu, kod tebe spavaju i setkaju se, vole se, tu im je baza , na drugom mestu klopaju...milina
(Ubice me ..)sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Jer su iskustva ljudi loša i gledao sam rejtinge na google svi su katastrofa. Kontao sam da je ovo efektivnije mnogo, vidim hvale taj bubomor jako
Baš su slatke. Olja slobodno svrati, verujem i da su hranljive i da umeš da spremiš specijalitet sa bubarusima. Bubarusi u sosu od ne znam čega. Vrh.Last edited by Cassius Clay; 03-09-18, 16:19.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostPrijatelji braćo drugovi, čekam još preparat da preuzmem mada nema ih nešto. Pomeram sve od zida, nameštaj, sve sve, pa ću oko cevi, sudopere, frižidera, bojlera, lavaboa, itd, namazati to. I staviću ono što je Olja rekla, i ostaviću stan na 7 dana.
Fora je sledeća, video sam ih bukvalno kako praze ispod ovih na podu pa nisu lajsne ali kao od drveta nešto jebem li ga, ne znam kako to da popunim malo je odignuto od poda.
Inače stan sredjivan pre god dana, nov nameštaj, sve je belo i zidovi i nameštaj i stolovi i stolice, i pod i pločice sve je novo, i još je čist ostavljen tako da nema šanse da je od prljavštine.
Sreća da nema puno nameštaja niti nekih gluposti u stanu i sve belo pa ih vidim na keca, inače da je neki starinski stan u drvetu onom, pa nema Boga da bi ih primetio. Brze su kao metak, a kad znaju da ih gledaš prave se nepomične.
Comment
-
-
Originally posted by salelesa View Post.. a postoji i ekološka varijanta koju ja primenjujem sa mravima: izađem na terasu (gde su 99% slučaja) i dok ih tamanim golim rukama, obraćam im se MikiVujović rečnikom, DOĐITE_NEĆETE SE VRATITI!"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Neka hvala Urose, nisam nesto za proteine ovih danasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostZiv sam,poslusao sam savjet Kronosa i Oljice,primih injekciju i sad sam bolje.Vidim prste ponovo to je dobar znak."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostUjeo me strsljen juce za clanak,otekla mi je noga toliko da se vise prsti ne razaznaju,to vise stopalo nije.Popio sam 2 presinga,stavljao u lednu vodu ali dzabe.Sta da radim?
IMG_20180903_172057.jpg
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
Comment