Banjo srecan rodjendan ako ti je stvarno danas.Zivio 100 godina i vazda bio magnet za zene.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Da se ne lazemo, svuda je ovako, u SAD verovatno non-stop pricaju o onim sestrama Kardasijan i ko zna o kome jos i koliko tih show programa imaju.
Nije tako tesko ni zaobici, ako neko iz tvog drustva krene pricu, kazes mu da te zabole za to i tu je kraj price, ne gledas te kanale, ne ulazis na vesti vezane za to, itd, itd... Okej, cuces verovatno za nekog Zmaja ili Kiju, ali neces se razboleti od toga prosto ti puca za njih. Preteruje se, a cesto to vidjam, pogotovo na tviteru, sa tim "ovo samo kod nas ima", "dajte nam kulturu, necemo ovo", "najgori smo po ovom pitanju" "kakav smo narod postali" i tako dalje.
Tako da...samo opusteno, samo pucanje penisa, samo Ivan_PG da pogodi svoju USO prognozuDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
-
-
Ne volim Malagurskog nešto. Objavi Slobin govor u kom priča kako će biti i pravi od njega proroka, a ne kaže narodu da je ta bitanga crvena američki agent bila, i da je zato znao dogadjaje a ne jer je vidovit.
Pernara volim zbog dobrog nastupa i još boljeg razmišljanja, on je pravi patriota.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostBanjo, srecan rodjendan - tako mlad, a tako na m(j)estu.
Originally posted by Uroš View PostBane srećan rodjendan, želim ti (nam) da Rosi uzme titulu još jednu, zdravlja, starleta, silikonskih grudi i zadnjica u tvom naručju i dosta od mene. I da imaš po jedno 1000 evra za kafu kad kreneš dosta će ti biti.
Hahah pa Olja drzak je jako i privatno budala koliko sam čuo i pročitao.
A dosta je bilo takvih cura, ovo su već ozbiljne godine.
To mi više nije važno kod cura, eto mogu pomalo i da vise.
Od sad tražim neku finu, vaspitanu iz časne kuće. I malo bi je ja dresirao i eto prava žena.
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Comment