Ma salim se ja, nesto sam dobro rapolozen.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma jok kazem srecan, ne ocerupan. A i 'ladno brate, ne mozes bez dugih rukava na reku nocu, zajebi to. Nemam pojma pre nekih 2 meseca mu se gubi svaki trag i na forumu i u grupi, otprilike otkad je trebalo da smuva jednu za koju se plasio da ce da ga odbije.Last edited by colchonero; 29-08-18, 03:29.
Comment
-
Skupilo se društvo , igrli smo Uno. Za one koji ne zjnaju, Uno je igra sa kartama.
Uno bi bilo sasvim superr igra, da se neko nije setio da kaže da gubtnik posle svake runde pije čašiucu žestine.
Izgubio sam 10 rundi zaa redom. Da ne buh sad ispao mlakonja, popio sam 10 žestina za redom, i nimalo mi niej dobro.
Sad je 5:26, a ja ustajem u 6:30, hihihihihih.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Iz južne Srbije, znali smoТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by z0La View PostSkupilo se društvo , igrli smo Uno. Za one koji ne zjnaju, Uno je igra sa kartama.
Uno bi bilo sasvim superr igra, da se neko nije setio da kaže da gubtnik posle svake runde pije čašiucu žestine.
Izgubio sam 10 rundi zaa redom. Da ne buh sad ispao mlakonja, popio sam 10 žestina za redom, i nimalo mi niej dobro.
Sad je 5:26, a ja ustajem u 6:30, hihihihihih.
Brat alkos, neradnik i rejver
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostA mnogo mi to plaćati iz Srbije do Milana pa iz Milana do Rima, mogu ići direkto do Rima iz Srb ali bih malo u Milanu bio jedno 2-3 dana. A prvi put idem bez agencije pa bih se malo informisao, sećam se da mi je Indigo rekao da samo debili ili buržuji tako nešto, idu preko agencije.
Sigurno postoji neka jebena linija autobus, voz bilo šta. Nešto ne previše skupo.
Ceo život dobijam info na gotovo da li za fax da li za bilo šta, valjda će se pojaviti i ovde neko dobre volje da ovom lenjivcu objasni. Bio sam na google ali onde nabacano smara me da čitam sada. Volim vas.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostMa jok kazem srecan, ne ocerupan. A i 'ladno brate, ne mozes bez dugih rukava na reku nocu, zajebi to. Nemam pojma pre nekih 2 meseca mu se gubi svaki trag i na forumu i u grupi, otprilike otkad je trebalo da smuva jednu za koju se plasio da ce da ga odbije.
Bici hvala pogledaću baš.
Comment
-
Ne znam za Rim, ali piče u velikim gradovima autobusi samo tako. Mislim na međugradske linije.
Verovatno da Rim ima i više autobuskih stanica.
Pogledaj malo na netu.
Tu ti je najveći problem ako su aerodrome i bus stanica na suprotnim delovima grada i sl.
Comment
-
Uklonjena bomba sa ulice u Baru
https://www.cdm.me/hronika/blokiran-...spala-sa-auta/
Prema nezvaničnim saznanjima CdM-a, bomba je bila prikačena za vozilo, a u jednom trenutku u toku vožnje je otpala.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment