Originally posted by Marija81
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Marija81 View PostMa jesi pročitao zadatak?Kosi se sa logikom, nema to veze sa zapadom
Ne napišu oni to jednom pa štampaju, pregleda to više ljudi više puta.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostMa jesi pročitao zadatak?Kosi se sa logikom, nema to veze sa zapadomsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
NEma potrebe da idu toliko daleko, romska naselja puna ovakvih primerahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Ovo je vec zadatak za fakultet, ja kad sam to prvi put slusala, umuirala sam od smeha i izgubila se vec na pocetku
medjutim, ako se pazljio slusa, sve je poprilicno logicnohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
I kada ih na kraju pita "Sta vam nije jasno!?"
Tu otkine.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Sada sam opet odgledao onaj klip sa dramama i vodenicom. Crko sam. Odavno sam ovde pisao o tome, to je po meni najbolji nas klip na YT. Fantasticno montiran, pa ispada jos smesniji.
Na kraju kaze "Kako ne mos da razumes!?", da se ispravim.sigpic
Comment
-
Ovo su ozbiljne teme i umesto da se ozbiljno diskutuje mi se smejemo. 99% ljudi će pomisliti sad kada pišem "vidji ovog napaljenika on sve zna kao", ali ovo je ono što bi Svetozar Radišić opisao kao neokortikalni rat. Moram uzeti njegovu kovanicu.
Na prvi pogled nebitna stvar, ali se kroz sve sfere provlače "nebitne" stvari i greške i ubacuju se u mozak svakakve stvari koje posle dovode do fatalnih rezultata.
Tako dolazimo da nenormalne stvari postanu normalne.
Dobro je dok nije pisalo tata ima 32, drugi tata je 3 godine stariji, a ćerka mladja od njega 25 godina. Koliko godina ima dete..
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostSada sam opet odgledao onaj klip sa dramama i vodenicom. Crko sam. Odavno sam ovde pisao o tome, to je po meni najbolji nas klip na YT. Fantasticno montiran, pa ispada jos smesniji.
Na kraju kaze "Kako ne mos da razumes!?", da se ispravim.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment