Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dakle ti kao bivši mod misliš da treba ovde da komentarišeš ban, zar je to dozvoljeno?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Normalno da se sprdas Urose, jer onaj post nije u redu. I ne znam zasto si se nasao prozvanim? Ono moje je upuceno vise Wolfu. Pitao si, ok nek ti odgovori na pp, posto je dezuran vec bio. Bar da je neki ban.
Al kakva glupa konverzacija, posle toliko godina ovde i dalje ne znamo mnogo toga -.-sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNormalno da se sprdas Urose, jer onaj post nije u redu. I ne znam zasto si se nasao prozvanim? Ono moje je upuceno vise Wolfu. Pitao si, ok nek ti odgovori na pp, posto je dezuran vec bio. Bar da je neki ban.
Al kakva glupa konverzacija, posle toliko godina ovde i dalje ne znamo mnogo toga -.-
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostNisam ja ovi zajebanti tipa Gold i ostali pa kao da te prozivam i slično, znači ne sprdam se ali da ne idem više u off na offu.
Vidim Kronos vadi čekiće kao Džeremi, bežim ja. Mogao si napraviti neki sajt sa gifovima pare da zaradiš, kad si već pasionirani gif-ovac.
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ovo je Goranu onako odokativno pedeseti ban, sto jasno pokazuje da svi prethodni banovi nisu postigli svrhu i samim tim ovaj ban od jednog dana je potpuno apsurdan i takodje ni on nece postici svrhu. Moj predlog je da se ban poveca na 3 meseca i molim da Oljica ovaj predlog uzme u razmatranje
Comment
-
Originally posted by Princoni. View PostOvo je Goranu onako odokativno pedeseti ban, sto jasno pokazuje da svi prethodni banovi nisu postigli svrhu i samim tim ovaj ban od jednog dana je potpuno apsurdan i takodje ni on nece postici svrhu. Moj predlog je da se ban poveca na 3 meseca i molim da Oljica ovaj predlog uzme u razmatranjesigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment