Uki za koga bi prije glasao pod prijetnjom smrcu,Dveri ili SRS?Boska ili Vjericu Radetu?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zanimljivo pitanje, pošto smo u teškom periodu glasao bih i za jedne i za druge jer ne bi priznali Kosovo, za razliku od nekih... konkretno Vjerica ili Boško svejedno. Šešelja mrzim, on je najveća sramota i najveći neprijatelj srpskog naroda, čak nije ni Srbin.
Inače pitanje ti je zanimljivo iz aspekta skorašnje izjave Vjerice Radete i moje istorije na forumu gde sam proglašen za šovinistu iako privatno nisam zasigurno.
Tako da lukavo pitanje, ali ja ću malo promeniti ugao i reći i za jedno i za drugo pre nego za Vučića. Ne zbog programa i slično, već kažem ti ne bi priznali Kosovo.
Inače da sada moram da glasam zasigurno za Milana Stamatovića. Opet ne zbog programa, već jer je patriota i nije lopina, eno ga Zlatibor kao Monte Karlo a on je glavni godinama gore. Imao je 60 i nešto % sada skoro.
Niti prljavijeg novca, niti više krimosa, niti mirnijeg i lepšeg mesta od sprkse kneževine Zlatibor. Svaka druga regirstscija ispred Mone - PodgoricaLast edited by Cassius Clay; 13-08-18, 17:02.
Comment
-
-
Srpska, crnogorska i bosanska mafija - Zlatibor, Kosovari - Kopaonik. Grupa Amerika ima ih dosta, tu je bio pokojni Bole Radonjić tata mata. Sad sam skoro bio u Hotel Tornik, što je Miroljub Aleksić izgradio, perverzija, Kalmanove vile niču onde u centru prekoputa luna parka, puno je tokom cele godine, Zlatibor živi. Neizostavna Koliba kod Milunke tu je doručak najjači.
Samo neka se gradi, sad će i Gold gondola. Bukvalno kad sam gore nemam neki osećaj da sam u Srbiji, em se troši više em ljudi imaju keša, većina.
Zato oni glasaju za Stamata ima preko 65% jer život dobar, i to čovek osvaja u periodu Vučićeve strahovlade.
Zlatibor je klasična srpsko-crnogorska planina a ima i Bosanaca eto, baš lepo.
Comment
-
Postajem karakter, ima malo jace od godinu dana kako sam poslednji put preterao sa alkoholom. Jos samo da iskontrolisem druge poroke.
Forumas koji se ovde ovde oglasava s vremena na vreme i donosi ljudima osmeh na lice je jos jednom pozitivno uticao na mene iako mozda on do sada nije bio svestan svog uticaja.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostPostajem karakter, ima malo jace od godinu dana kako sam poslednji put preterao sa alkoholom. Jos samo da iskontrolisem druge poroke.
Forumas koji se ovde ovde oglasava s vremena na vreme i donosi ljudima osmeh na lice je jos jednom pozitivno uticao na mene iako mozda on do sada nije bio svestan svog uticaja.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostSrpska, crnogorska i bosanska mafija - Zlatibor, Kosovari - Kopaonik. Grupa Amerika ima ih dosta, tu je bio pokojni Bole Radonjić tata mata. Sad sam skoro bio u Hotel Tornik, što je Miroljub Aleksić izgradio, perverzija, Kalmanove vile niču onde u centru prekoputa luna parka, puno je tokom cele godine, Zlatibor živi. Neizostavna Koliba kod Milunke tu je doručak najjači.
Samo neka se gradi, sad će i Gold gondola. Bukvalno kad sam gore nemam neki osećaj da sam u Srbiji, em se troši više em ljudi imaju keša, većina.
Zato oni glasaju za Stamata ima preko 65% jer život dobar, i to čovek osvaja u periodu Vučićeve strahovlade.
Zlatibor je klasična srpsko-crnogorska planina a ima i Bosanaca eto, baš lepo.
Comment
-
Originally posted by John Dies at the End View PostU nacionalnom parku srbija, grad krusevac, 21 vek, leta gospodnjeg 2018 , nemaju doktora u hitnoj za hitne slucajeve ... i treba da svi emigriramo, da ostane stoka na vlasti i idiJoti i marva koja glasa za iste... puŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by John Dies at the End View PostU nacionalnom parku srbija, grad krusevac, 21 vek, leta gospodnjeg 2018 , nemaju doktora u hitnoj za hitne slucajeve ... i treba da svi emigriramo, da ostane stoka na vlasti i idiJoti i marva koja glasa za iste... pu"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostCe sredi Bata Santos.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostIma on preča posla
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostVise ga interesuje druga strana Kopaonika?
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment