Originally posted by Rossonero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by colke995 View PostE steta. Mi se bahatili pa do 12 pravili rodjendan.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostPripremi se za avgust, kazu ko prezivi, pricati ce. [emoji23]
Gesendet von meinem Samsung mit Tapatalk
Jos kad novinari ne bi pisali takve clanke, bilo bi lepoLast edited by colchonero; 31-07-18, 17:55.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostPripremi se za avgust, kazu ko prezivi, pricati ce. [emoji23]
Comment
-
Originally posted by notorious View PostOvo je prvi dan da mi je težak, sve neke kiše a bilo je i vjetra cijeli mjesec što je za moju vukojebinu iznenađenje. Avgust je uvijek bio i ostao noćna mora, samo se nadam da će to biti nekih 10 dana i da ljeto prođe bez patnje
Comment
-
Jujuuu Bane sta je ovo, kakav nemoral na ulicama tvoga grada??? Ccccc...
https://twitter.com/NebojsaMedojevi/...525117440?s=19
Zivelo leto, vrucine, Sunce i zega! Samo nikad vlage da nemasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJujuuu Bane sta je ovo, kakav nemoral na ulicama tvoga grada??? Ccccc...
https://twitter.com/NebojsaMedojevi/...525117440?s=19
Zivelo leto, vrucine, Sunce i zega! Samo vlage da nema
Comment
-
Videla sam to na TW ali nisam bila tako hrabra da podelim
Užas...nema šešir ali ima ranac...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ovo nisi imala hrabrost, a onu oklagiju jesisigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostOvo nisi imala hrabrost, a onu oklagiju jesi
A i oklagija beše u bojiŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment