Originally posted by Lord Gangara
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by Indigo; 01-11-16, 00:52.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Originally posted by Indigo View PostJa cu Fiksnom voditi kampanju, ti pokrivas picem a kasnije ti se on oduzi kao lojalnom bothsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
E al sve mi jasno vidim da mu je ekonomija,marketing na prvom,mestu,al nikako mi ne ide u glavu kako je zavrsio na sportskom forumu,kad to za to nije
A mislim da ga i ne zanima preterano sem sto prati Arsenal,al ne razume,za ovaj marketing nisam kompetentan toliko da mogu da pricam dal lupeta il ne ovo oko Tv reklama mislim da gresi,al sta znam
Sta li je pisao sve na tenisu mogu da zamislim
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostСамо да и он као Хилари не закачи органе реда на себе , већ је био у бановићима могла би кампања да нам се заврши раније него очекивано
a nesto ga nema,dal prikuplja radove i uspehe ili mu je svratila jedna od ovih ne znam im se broj lepotica
a evo ga nece on u mutne vodeLast edited by 61563; 01-11-16, 00:59.
Comment
-
Treba da se otvori tema na forumu Aki VS Fiksni i tu se odrzavaju debate ala Tramp i Hilari.
Sad nasa uloga kao clanova ce biti da tokom dana predlozimo teme o kojima ce se tu vece diskutovati. S takvim pristupom bi i neutralni clanovi foruma mogli odlučiti kome da daju glas.DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
-
http://ba.n1info.com/a120278/Sport-K...n-i-Trump.html
Koja ironija
Poslato sa LG G pro2 pomoću TapatokaVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Gotovo bitka je izgubljena, sada te samo Akijeva milost moze odrzati ovde.
A racunajuci na njega kao sirokogrudu i plemenitu osobu, sanse da i posle izbora budes i dalje punopravan clan ovog foruma ti i nisu toliko lose.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment