Dogovoreno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by John Dies at the End View PostNije ni u Srbiji bolja situacija, posebno ko je aplicirao po 26.2 . Konstantno se povecava vreme cekanja.
Nista, ko prvi stigne na destinaciju, placa pivo
Comment
-
Pre par dana sam prisustvovao nekom fakin sastanku u NSZ ( kakvi "mozgovi" su postavljeni od strane vladajuce klike ) i aparatcik mi je izneo nestvaran podatak, da je po raznim osnovama, za vizu za Nemacku od '16, kada je donet novi zakon o zaposljavanju osoba sa "zapadnog balkana", za istu apliciralo oko 100K (nije razumeo mabasadora da li je samo za SRB ili SRB+BiH )
Prosle god je u Rusiji , na osnovu raznih privremenih dozvola (radna+boravisna) radilo nesto vise od 110K, od toga 10-ak + K na crno ( u Rusiji ,bez prebivalista i "na turistucku" vizu mozes da ostanes mesec dana ) ... itd Slovacka,Norveska gde je moguce legalno dobiti radnu dozvolu , verujem da niko ne zna tacan broj osoba .
Verujem da niko nema tacan podatak i da je minimum za trecinu veci broj ,jer vecina se ne odjavljuje , : Naime, prosečan godišnji broj emigranata iz naše zemlje samo u države članice OECD u 2014. emigriralo je 57.000 osoba, da bi 2015. taj broj dostigao rekordnih 60.000.Last edited by Ja Civi; 23-05-18, 11:05.
Comment
-
Iz moje ulice... pola ulice je otišlo... šta da kažem...
Većina je otišla po osnovu radnih viza/dozvola zavisi od režima zemalja.
Pa se oni tako ne računaju da su emigrirali. Sve je to mlađa generacija...
Ostaće penzioioneri - verno glasačko telo.
A i ja razmišljam da se pakujem...
Comment
-
Stigosmo i u slagalicu
Spoiler
ttŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Kronos, nedeljom ujutru, na forumu....
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostKronos, nedeljom ujutru, na forumu....
tt
Ja vec drugu kafu ispi dok se vi probudite. cccc......Last edited by kronostime; 27-05-18, 10:01."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Sta taj? Nije valjda da su vec nekog banovao, i to na ovaj sveti dan?
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostSta taj? Nije valjda da su vec nekog banovao, i to na ovaj sveti dan?
tt"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by John Dies at the End View PostJbeno je kada moraš da ustanes u 5:30 da bi stigao na vreme na pijacu
Samo da vas pozdravim ...
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment