Ma ja sam vec otisao
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by John Dies at the End View PostKakva provala oblaka jbt (odavno nisam prisustvovao necem slicno ).
Sreca, prosle god su uspesno odradili sanaciju i uradili nove kolektore za atm. vode i kanalizaciju. Sada je voda samo do pojasaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by z0La View PostNeka, neka...treba kiše.
Samo da ne bude neko nevreme, sve ostalo je super. Baš sam juče bio u selu, sve moguće biljke su krenule kako treba. Samo da ih nešto ne pokosi.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostMa kakva kiša oko 15 maja u Obrenovcu? Nikako...imam fobiju...neka pada posle 20og...
Ono je bio neki ciklon koliko se sećam. Nešto što se nikad pre(ili bar ne u skorije vreme) nije desilo na Balkanu. A i drugačija je situacija sad. Ovo je ono čisto proleće. Zemlja je opet suva. Zima je bila blaga i nije palo mnogo snega. Može dosta više kiše da primi nego tad.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostKada,gde? Kon nas u Obrenovcu se namrčilo od Zemuna što bi rekao Radovan treći...ali nema kiše
@Zola Da, sada je potrebno 'sunce" par dana , jagode i tresnje bice ukusne. Prve sam vec ubrao
Comment
-
Originally posted by z0La View PostNe ponovilo se.
Ono je bio neki ciklon koliko se sećam. Nešto što se nikad pre(ili bar ne u skorije vreme) nije desilo na Balkanu. A i drugačija je situacija sad. Ovo je ono čisto proleće. Zemlja je opet suva. Zima je bila blaga i nije palo mnogo snega. Može dosta više kiše da primi nego tad.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by John Dies at the End View PostKrusevac. Poslednja 3-4 dana, pljuskovi trajanja 20-30min, biblijskih razmera
@Zola Da, sada je potrebno 'sunce" par dana , jagode i tresnje bice ukusne. Prve sam vec ubrao
Kao da smo ogromni kao Amerika ili Rusija pa u jednom delu kiša, a u drugom sunce. Juče bio prvi dan sa normalnom kišom. Sve ostalo lepo vreme.
Ma sve je super krenulo. Ovo su idealni uslovi, tj. bili bi da grad nije uveliko krenuo...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by John Dies at the End View PostKrusevac. Poslednja 3-4 dana, pljuskovi trajanja 20-30min, biblijskih razmera
@Zola Da, sada je potrebno 'sunce" par dana , jagode i tresnje bice ukusne. Prve sam vec ubrao"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by John Dies at the End View Post^
P.S: Da li, kada me postave za moderatora ovog dela foruma, mogu da banujem drugog moderatora
A ako pak na Kronosa misliš- grešiš silno...on je taj koji banuje...kada god uđem i vidim da imamo novu poruku u banovima odmah pomislim na KronosaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Naravno, ja nisam mislila na nikog konkretno, uopsteno pricam
Mozda bih Bojanu ponekad
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment