Ovo je sve zbog kosarke,da ne osvojismo sinoc pao bi Milo na 54% kao sto sam dao prognozu prije neki dan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ivan_pg View PostEvo vec neke prve projekcije Milo premasio ocekivanja uzeo 56%.Na 10 % uzorka.
Komšije moje, par godina stariji ili mlađi od mene, do prije 10tak godina su navijali za CZ ili PARTIZAN, a evo ih danas veliki Varvari.
Kad ti uspiju isprat mozak toliko, nije ni čudo što glasaju za Mila.
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Zaokružiše broj 7 svi u Crnu Goru sa srećom, što je ovo pokupi Milovan 2 miliona glasova i zaista uđe 15 put u Ginisovu knjigu, pa u Rusiju da se kandiduje glasalo bi ga 130 miliona ljudi, Putin bi reka što je ovo bez Džagoeva, ovo nije normalno...
Daj brate da se napravi koalicija sa sledećim sastavom, Klint Istvud, Šomi Roganović, Hišam El Geruž, Rundek i Cargo bend, Ron Džeremi i Džeremi Ajrons, Zoran Kalezić, Kuliš, cijeli sastav Mančester Sitija i Norviča, kompletna Engleska liga One i paklena Crnogorska opozicija, pa dako se makar jednom stigne do drugog poluvremena...Kaligula bi bio konj u Milovom senatu, a Atila Bič božiji bi reka ovo je namješteno, ko je ovaj dvometraš gadni koji ima više glasova od mene...Kako bi prestiga Milentije Šumahera sa golfom trojkom, a Federera tako slomio jednim forhendom da bi se ovaj odma' razveo od onoga karburatora od žene...
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina... a ti i dalje nastavljaš sa pričom kako ti je loše...
Neka idu pare od ličnih karata na River gg
Izvor, naravno, Pogrebne i kladionicarske usluge Podgorica hahahahahahaha
Comment
-
Originally posted by Bane je View PostTarantula, ti si vjerovatno upućen...
Kako mi je Bekvalčeva, je l se oporavila kukavica...
Bice dobro."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Pa normalno da ce da podnese, nece valjda da trpi budaluhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment