Originally posted by Klaymen
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma 'slave bar prica protiv, najgori su gastarbajteri, a mnogo ih ima, koji su otisli preko, zive nekim mnogo boljim i normalnijim zivotom od nas... i zalazu se, podrzavaju i glasaju za ovog psiha odavde ...
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Moji su 1832.godine došli u Grbalj, tamo smo bili do 1955.
A opšte je poznato koliko Grbljani vole Mila buahaha...
Na prve izbore na kojima sam glasao bio je referendum 2006, naravno da sam bio za zajednicu.
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostJe l` bese Grbalj poznat po "jednoprstim" ribarima?
Ali prije svega po zajebanim momcima i to mnogo.
Jes kum Sveto iz Grblja, tačnije iz sela Krimovica.
Grbalj se prostire od kotorskog tunela pa sve do Jaza. Stara narodna pjesma veli "od tunela do tunela, dvaest Grbaljskih sela"
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostLako ti je iz Amerike tako pricat,pobeguljo.Otisao si iz ovoga raja i sad pljujes gospodara,neke kritike mi tu prosipas bolji vi tamo pogledajte onoga ludog Trampa sto radi ne boj se ti za nas i nasu demokratiju.
A pusti ti Trampa.. taj se odje pita koliko i moja baba pokojna.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostZnas li sto je najgore vezano za nas "raj"? Sto su nam opozicija govnari poput Mandica, Medojevica, one ljige Milacica itd. Pa kad ne mozes iz principa da glasas za DPS jer su totalno ogolili CG i rasparcali sve izmedju sebe, a sa druge strane nema sanse da bi dao glas nekome od onih ljigavaca koji bi da vladaju drzavom koju ne priznaju
A pusti ti Trampa.. taj se odje pita koliko i moja baba pokojna.
Comment
Comment