Originally posted by Ivan_pg
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by miloolja View PostSada sam otisla pa u drugu krajnost, nemam blama uopste, mislim normalno se ponasam nisam dileja...ali nista me nije sramota.
Tako da mi ovo za slicice bas smesno iako mogu da razumem.
tt
Originally posted by Mrkela View PostU grupi sam al ne rade zamjene, stavim team request i ja i kolega i dzabe sat dva nista se je desava. Bas je glupo napravljeno, mogli su staviti i neku listu na public da mozes listat i poslat zahtjev zeli li taj i taj tu slicicu a ne ovako sve random.
Originally posted by miloolja View PostKo ima 35??? Mark?? Ahahaha vazi LOL a ja sam engleska kraljica...buduca mislim
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostIde to s godinama po onome što vidim, tj. postepeno se gubi. Ne znam ni jednu osobu 40+ da ima slične tripove.
Juuuujuuu juuu cccccsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0Otkada to ima veze sa godinama? Ispravio sam pre nego sto si postovala. Sta te ispravljam? Molim te da mi se izvinis.
Markan ima 27 g
Dekkard 33 g
Ivan Pg 25,7 g
Kronos 64
Limun 31 al izgleda 6 godina mladje zbog ishrane bazirane na brokoliju.
Papi 26 g
Mrkela barem 40, vidi se zrelost u svakom postu.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
To Konstantin ima 65. Kronos cenim da je neko mozda 67' godiste.
Dodjoh na forum pre 7 i po godina, a i dalje sam jedan od najmladjih.
Ali in general sam rodjen u pogresno vreme. Trebao sam ja tipa 65' pa da uhvatim tu staru Jugu. Odudaram od ove omladine maksimalno. Ne slusam Bubu Korelija i ostale umetnike pa nemam s kim na svirku da odem.sigpic
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostNe znam što misliš da se ova druga rečenica odnosila na tebe
Ma imaju ljudi ovde porive da biju pa to ti je
Moreeee... nisi ti dobio kad je bilo vreme -.-
Nemoj da napravim iznenadanu raciju i pukupim ti sav lovorov list
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostZato sto si me metnuo u tu drugu recenicu, eto zato
Moreeee... nisi ti dobio kad je bilo vreme -.-
Nemoj da napravim iznenadanu raciju i pukupim ti sav lovorov list
A što se bolda tiče, nadam se da je samo prazna pretnja, nećemo valjda nuklerani rat da rizikujemo
Comment
-
Last edited by kronostime; 04-04-18, 07:48."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
[QUOTE=kronostime;1805676]Kronos je vintage `72 godiste - dovoljno mator da pamti neka dobra vremena s kraja `70ih i `80e, da progura `90e sacuvanog obraza i integriteta, da u ovom milenijumu resi sve egzistencijalne potrebe i da pokusa da vas, mladje, uputi svojom mudroscu i iskustvom na pravi put.
Jedinosto mozes da naucis nekog je da smara i postavlja kratke gif-ove i klipove
btw, dobro jutro svima
Comment
Comment