Originally posted by Bane je
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Rossonero View PostBane, trebalo bi da ti znas kako izgleda pozivnica.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Bane je View PostNe kapiram...
A ako ikad "Kum" Milo bude umaro, treba poslat telegram u DPS.
Na ravno 5:00 Don Bole, i sadašnji vladar CG... A Bole je spasio tog Mila i njegovog brata '91, jer su bili izrazito i doslovce četnički nastrojeni, od države.
Reci Bane koje face na jednom mestu, da se smrzneš ili što kažu moji drugari da se smrzne govno u tebi.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostKo te ne zna, skupo bi te platio.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by mark it zer0Bane vas stvarno nije razumeo, vi pricate o skroz desetoj stvari.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostJa se spremam lagano.
SpoilerSpoilerŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostPrvo da provjerim jesu li mi sve bojice na broju, doci cu do bloka vrlo brzo.
SpoilerŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by dekkard View Post
Bishke legenda Prije sto godina kad smo igrali Battlefield 2 sam igrom slucaja poceo da igram online sa nekim momcima iz BG-a i tako sam zaglavio bio u istom timu sa ovom legendom. Jedno mjesec-dva sam redovno igrao sa njim. Koristili smo cuveni Ventrilo tada... valjali smo mu se od smijeha kad uvati da zapomaze u sred partije Davno bjese bogami...
Comment
-
E Rosso Rosso, ozbiljna optužba i prijetnja kroz šaljiv i originalan način predstavljena.
Oružije mu: Bojice, blok, gumica... Za originalnost čista desetka.
Čak i onaj kurco-psić je simpatičan.
Tako da ću ovu prozivku shatiti kao šalu.
Mara kao i uvjek spremna za šalu.
Odlično... Slatko se nasmijah. Hvala!
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
Comment