Originally posted by Seoski Terminator
View Post
Moj komentar se pre svega odnosio na to kako narod ne zna da razmišlja, čak ni mlađi ljudi koji eto imaju malu decu, a vazda ovde pričamo kao je lako manipulisati penziionerima.
Kada kupujem nešto od tastarure do veš mašine, pa pogledam, procunjam, ne samo gde je jeftinije, jer znamo kao se kod nas kreću cene u nenormalnom rasponu, već i kog se kvaliteta nude, kakva su iskustva korisnika, a kako da ne proučiš malo i istražiš nešto što odlučuje o zdravlju i budućnosti tvog deteta, šta ti to ovi pričaju i čime glavu pune, e to mi nije jasno. Eto iz priloga vidimo da je gospođa Kareluša vakcinisala svoju decu..pa mislim alooo... gde je tu mozak, ima li ga?
Dakle imam dete i ja koja sam odgovrona za njegov život, kao i za kolektivni imunitet (upsss koliko njih zna uopšte šta je to?) slušam Karelušu koja je svoju decu vakcinisala da ga ne vakcinišem... Mada je u toj izjavi rekla i da je jedno dete, pretpostavljam onda mlađe (logika bar tako nalaže, jer bi po ovome da je obrnuto odustala od vakcine drugog, valjda) imalo problema posle jedne doze, kakvih problema ne znamo, prolaznih ili...
Pa ne da smo glupi samo, mi nismo normalni. Ako može neki patronat ovde, bilo bi najsrećnije rešenje.
Ali opet sa druge strane, ne dao bog da je iko od nas roditelj koji ima autistično dete. To je strašno! Rodiš zdravo i pravo dete, napreduje lepo i onda u drugoj, trećoj godini...
To se ne dešava samo do sebe, da se razumemeo.
Problem je i što smo mi otpad za mnoge firme i kompanije iz tog belog sveta u svemu, tehnici, hrani, odeći i ko zna kakvim eksperimentima sve, zarad još malo novca koje će da strpaju u svoj džep, a što kontrola kavliteta ne postoji ni na najnižem nivou, pa tako ni za vakcine, jer je nemali broj puta bilo da su i one protiv gripa bile jako loše i izazvale kod ljudi niz nus pojava, kao i MMR, a koliko se sećam bile su i afere oko toga, no, naravno kao i uvek nikom ništa. Pojeo vuk magarca.
Zaključak: ne bio nam niko u koži.
Comment