Originally posted by Tarantula
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by P r i n c o n i View PostAli kakav horor ce biti parlamentarni izbori za visepartijski sistem ove zemlje. Procice 3-4 stranke cenzusŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostPreci ce tri stranke. SPS, SNS i Ujedinjene Demokrate. Ostali bas tesko, jedino da se neko novo lice pojavi.
Cist primer je Beli, koji je prosle godine u Bg-u imao 13%, a ove jedva 2,4
@Ognjen 2.4 SeseljDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Za Bg pricam. Ne moze on nista na predsednickim, jer kao sto si rekao nema on nista van Bg-a. Kazem da ce on sa Djilasom uci u partiju sigurno za neke opstinske izbore sigurno. Zao mi Boleta, verujem da bi mozda i presao cenzus da nije usao u koaliciju sa ludim Raduletom.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostEvo Sapic se pojavio ali pitanje je koliko ce i on trajati. Verujem da ce se ubaciti sa Djilasom jer su i pre dobro saradjivali.
Cist primer je Beli, koji je prosle godine u Bg-u imao 13%, a ove jedva 2,4
@Ognjen 2.4 Seselj
Drago mi je da su radikali opet pukli.
@ Ognjene, Bosko je za mene tezak debil a drugo udvojio se sa jebilom koji su isto tesko iritantni sa Radulovicem.
@Skeptik, da, SPS se polako ali sigurno preliva u SNS, uskoro ce postati radikali 2.0
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostPreci ce tri stranke. SPS, SNS i Ujedinjene Demokrate. Ostali bas tesko, jedino da se neko novo lice pojavi.
Comment
Comment