Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Powerslave View PostProbao danas, prvi put, THC kapsule. Nisam nesto zadovoljan Strpao pet komada i cekao jedno sat vremena da udare... nista specijalno. Morao sam da zavijem par komada.. ma vidim ja nema tu dok se ne inhalira... kakve kapsule i g*vna
Edit: A mozda im treba i malo duze od sat da proradi efekat jer sam sad uhvatio sebe kako bagujem Potpuno zaboravio da mi muzika u spavacoj dolazi za bluetooth zvucnika koji je povezan sa telefonom i lagano sam proveo 15 minuta cackajuci laptop da vidim sta nije u redu i zasto ide muzika kad je samo tab za forum otvoren Gasi ja mozilu, otvori task mngr da vidim sta je upalio skeniranje jer sam mislio da je to neki virus koji random pusta muziku Nista mi nije bilo jasno
sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by Ivan_pgSto je fora sa ovima Ne davimo Beograd,oni su kao neki revolucionari,borci protiv sistema.Pregazice vas Vucic kao plitak potok pa kmecite do sjutra.
Evo citam finansira ih Soros i oce da odcijepe Sandzak i daju puniju autonomiju Vojvodini.Ista prica ka onaj Otpor 2000-ih otperjali cim su ispunili svoju namjenu i smakli Milosevica."We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostMoj post je trebao da bude uvjerljivi post Vucicevog bota,nadam se da sam uspio.
Edit: samo je trebalo da dodam "veci prijatelj cak i od Klintona, Blera i Sredera""We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft
Comment
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View Post
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostMoj post je trebao da bude uvjerljivi post Vucicevog bota,nadam se da sam uspio.
Ne rade ovo dobrovoljno.
Pritom su komunisti.
Comment
Comment