I da, RS je bastijon Srpstva i tamo živi određen broj Srba. Ja isto to shvatam kao da si rekla da te Vojvodina ne interesuje ili neko s druge opštine u Beogradu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Marija81 View PostNapisao si najvažniji zakonski akt.:
Originally posted by Princip View PostNapisao si da je najvazniji zakonski i pravni akt, a nije zakonski akt. Nije ti ispravno ni ovo najvazniji, ali hajde sad da ne cepidlacim
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostNetacno. Napisao sam da je najvazniji zakonski i pravni akt.
Od viska glava ne boli. Ipak sam ja samo dipl.ing. ellektrotehnike ali to ne menja sustinu mog posta u vezi Ustava i njenog krsenja."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostNetacno. Napisao sam da je najvazniji zakonski i pravni akt.
Od viska glava ne boli. Ipak sam ja samo dipl.ing. ellektrotehnike ali to ne menja sustinu mog posta u vezi Ustava i njenog krsenja.
Originally posted by mark it zer0 View PostSta mi je pricao kandidat? Nisam mogao da ispratim.
Comment
-
-
Originally posted by Princip View PostPa nije to visak, vise je neznanje . Ne moze ustav da bude zakonski akt, jer je on kategorija iznad zakona i na hijararhiskoj lestvici opstih pravnih akata nalazi se na vrhu lestvice kao najvisi opsti pravni akt sa najvecom pravnom snagom, dok se zakoni naleze ispod njega sa nizom pravnom snagom i obavezom da budu u saglasnosti sa ustavom. To je kao da si rekao da je Ana Brnabic ministarka, a ona predsednica Vlade RS. I nebitno ko je sta zavrsio, ovo je pitanje iz opste kulture. A da nije, ne bih ti nista ni rekao.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostNadam se da je poslao onog udbaša u političku istoriju i ispod cenzusa, a sada se nadam da će sutra raskrinkati (ako se bude održao duel) političkog sina udbaša.
I bojim se da ne bude opet neka kora od banane. Samo hrabro.
Hahahahahah, pa ovo je neverovatno.Last edited by mark !t zer0; 01-03-18, 00:10.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View Postpolitika/371678/fasisticki-bosko-obradovic-planira-upad-na-tv-hepi-i-napad-na-aleksandra-vucica-1519856984
Hahahahahah, pa ovo je neverovatno.
Comment
-
Comment