Originally posted by miha92
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by skeptik View PostJel ti znas sta je Ustav uopste? Jel ti znas sta je to postovanje instutucije sistema i vladavina prava? Kosovo je deo Srbije bar po Ustavu ako ga licno ne dozivljavas koji je najvazniji zakonski i pravni akt u svakoj drzavi. I ovo sto ti pricas ako bi sprovela u delo se Ustavom klasifikuje kao izdaja i za to se ide na dugogodisnju robiju da smo mi neka pravna drzava.
Naravno možemo nastaviti u pp.
Originally posted by miha92 View PostPusti statistiku i brojke, evo ti jedan primer samo, da li misliš da je stvarna prosečna plata u Srbiji tolika kolikom je predstavljaju? Meni je po zdravoj logici naduvana samim tim što se tu uzimaju i plate poslanika i drugih državnih funkcionera, tako da to ne smatram relevantnim, i nemoj da se trudiš da me razuveris, nema poente, odmah da ti kazem.. Pogledaj kako si živela tada a kako sada, ja sam i tada bio nezadovoljan a i sada sam, što će reći da je isto, dok se ne pojavi neko nov u politici ne glasam, moje pravo i odluka.
Ja sam recimo onda živela bolje jer su se prosečna plata i potrošačka korpa pratile, a danas je potrebna ( ako ne grešim) jedna ipo plata za istu korpu.
Pri tom da ne računam i ne uzmem u obzir koliko su komunalne usluge poskupele...struja,benzin,cigarete,prevoz i td...
Da , u prosek ulaze sve plate. Ali su se računale i onda.
Tvoje pravo i izbor je da ne glasaš.
Ali onda isto tako nije u redu da se žališ jer nisi bar pokušao da nešto promeniš.
Ako je argument za neizlazak - nemam za koga- loš je jer je to direktan glas za vlast -koja god da je.
Po meni, čak i tada treba izaći i poništiti listić, a samim tim oboriti procente vladajućoj većini - ukoliko nisi za nju...i opet koja god ta većina bila.
EDIT :Last edited by Marija81; 28-02-18, 22:22.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostJel ti znas sta je Ustav uopste? Jel ti znas sta je to postovanje instutucije sistema i vladavina prava? Kosovo je deo Srbije bar po Ustavu ako ga licno ne dozivljavas koji je najvazniji zakonski i pravni akt u svakoj drzavi. I ovo sto ti pricas ako bi sprovela u delo se Ustavom klasifikuje kao izdaja i za to se ide na dugogodisnju robiju da smo mi neka pravna drzava.
Comment
-
Originally posted by miha92 View PostGde si ti videla da se ja žalim? Komentarisao sam Oljinu konstataciju a onda je krenula rasprava u koju sam morao da se ukljucim jer sam prozvan i indirektno nazvan klincem koji nema dovoljno godina da kapira neke stvari.
Komentar kako se loše živi je žalba tj. žalio si seŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Jel si ti svesna kakve nelogicnosti pises? Prvo kazes priznala bi Kosovo a onda bi menjala bi Ustav. Prvo promeni Ustav pa tek onda mozes da razmisljaj sta ces i kako ces a ne obrnuto. Nemam nameru da dopisujemo na pp jer to ne radim. Prekinucemo diskusiju ako neces dalje.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostKo te je nazvao klincem? Samo su neki učesnici u diskusiji konstatovali da " ne kapiraš" a to može biti i da smatraju da si nedovoljno informisan o nekoj temi.
Komentar kako se loše živi je žalba tj. žalio si se
Originally posted by Princip View PostTesko da je ustav najvazniji zakonski akt
Skeptik, oboje imamo prava na svoja mišljenja i stavove. Niti ćeš ti promeniti moje niti ja tvoje, pa mislim da nema dvrhe dalje da nastavljamo o ovome.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostEDIT:
Ustav bi trebao biti najviši pravni akt koliko se ja sećam.
Skeptik, oboje imamo prava na svoja mišljenja i stavove. Niti ćeš ti promeniti moje niti ja tvoje, pa mislim da nema dvrhe dalje da nastavljamo o ovome.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostJe l' se zezaš? Naravno da bi bilo bolje samo sa jedne strane.Imali bismo vlast koja ne pljačka narod.
Sa druge strane ( a to je isto ko god je na vlasti) su pritisci spolja.
I takav bi dao nadu da će biti bolje.
Pa ne bi bilo isto. Bilo je bolje dok je bio Đilas ili onih par meseci Živković. Uzmi malo prostudiraj brojke. Broj zaposlenih, odnos prosečne plate i vrednosti potrošačke korpe pa uporedi sa sadašnjicom.
Iskreno u ovom trenutku me boli briga i za Republiku Srpsku i za Kosovo ,bitna mi je ekonomija.
Kosovo je ionako već izgubljen samo niko nema petlju to da kaže.RS ionako nikada nije bila naša. I neću se vraćati na ovo.Last edited by Победа; 28-02-18, 22:50.
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostO cemu pricas? Napisao sam da je najvazniji pravni akt.
Vala Fiksni trebaće ti kada nastane pobuna na teniskom PDF-u...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment