Nemam ja veze sa Vojvodinom(rodom iz Nis), NS je za sada samo privremeno prebivaliste bio.Poslednjih 9 meseci zivim u prestonici, ako cemo da gledamo geografiju nisam napustio Vojvodinu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ricma View PostNemam ja veze sa Vojvodinom(rodom iz Nis), NS je za sada samo privremeno prebivaliste bio.Poslednjih 9 meseci zivim u prestonici, ako cemo da gledamo geografiju nisam napustio Vojvodinu.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostNikad Lord neće izdati svoj grad i svoju Mačvu ! Ako u životu nešto mrzim mrzim taj Beograd (svaka čast ljudima iz Beograda) ali grad kao grad ne podnosim organski iako mi je žena iz istog
Originally posted by Ricma View PostNemam ja veze sa Vojvodinom(rodom iz Nis), NS je za sada samo privremeno prebivaliste bio.Poslednjih 9 meseci zivim u prestonici, ako cemo da gledamo geografiju nisam napustio Vojvodinu.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by princara View PostTo se onda zove boraviste jer privremeno prebivaliste ne postoji
Mada ipak je kao sto sam i mislio da je prvi put, nego ti si me zbunio.Ne moze to da bude boraviste, ako ti se toliko dugo vode licna dokumenta na tu adresu.
Originally posted by Marija81 View Post
To samo ako si u ZemunuLast edited by Ricma; 23-02-17, 20:33.
Comment
-
Vidiš u pravu si , propustih da napišem i Novi Beograd ali računa se gde si prijavljenŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostUhvatio si , zapravo sada ni ne znam koja je razlika izmedju boravista i prebivalista.
Mada ipak je kao sto sam i mislio da je prvi put, nego ti si me zbunio.Ne moze to da bude boraviste, ako ti se toliko dugo vode licna dokumenta na tu adresu.
Clan 3
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostNikad Lord neće izdati svoj grad i svoju Mačvu ! Ako u životu nešto mrzim mrzim taj Beograd (svaka čast ljudima iz Beograda) ali grad kao grad ne podnosim organski iako mi je žena iz istoghttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostKod nas je obrnuto Aki , ali dobro to je sad neka savremena politike
Ali evo najbolji i najbluplji primer. Sto 30000rsd ne vredi isto u Bgu, Novom Sadu, Sapcu, Nisu i Kragujevcu. Toliko o tome..
Ako me razumes..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment