Originally posted by limun
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by mark it zer0 View PostGde si ti burazeru, nema te da cestitas novim vladarima h2h lige na pobedi.
Ja sam ideja, a ideju ne mogu da banuju. Nalozi su nebitni.
Comment
-
Čestitam tebi i kiselom, uhvatili ste nas u padu forme. Čestitke i gospodi
Znači i ja sam idejaТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Победа View PostFiskni je l' si spreman da nam Uroš nametne avatar
Markane ti si blizu jbg Kristiansen da ne napravi ono ,plus one stative bilo bi drugacije ali ni to jos nije gotovo ,al uvek sam ja spreman no problem
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostPola vas ovde pljuje po Vučiću, a isti ti će glasati za njega. #samokazem
Isto ko kod nas u RS, svi pljuju po Dodiku, Dodik ovo, Dodik ono, dođu izbori SNSD 50% glasova.
Comment
-
Jbg koji je nivo informisanosti čoveka sa sela. Informer, rts, pink, večernje novosti..
Kako vam je legao ovaj sneg? Konačno da Beograd opravda i ime ove zimeТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment