Originally posted by Indigo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by mark it zer0 View PostSinoc sam gledao onaj Upitnik, meni inteligencija ne dozvoljava da glasam za bilo koga od prisutnih. Ono je bukvalno rijaliti, predlazem da ih u buducnosti zatvore mesec dana pred izbore u kucu Parova i da ide live 24h na Happy TV, pa ko pobedi, pobedi. Posteno.insta: engleski_dopisnik
Comment
-
Uz svo duzno postovanje, ali sa neistomisljenicima izuzetno retko raspravljam o politici....pogotovu sa onima koji vicu svi su oni isti, tako da su mi draze sns pristalce, bar brane nesto, neki stav. To neshvatanje situacije i ko koga ovde u sustini j*be ili ono ponavljanje mantre...nijedan ne valja i nece nam biti bolje...bas izaziva revolt...i iz tog razloga nam je ovako. A osnovna stvar je vrlo prosta...nikad nije bilo gore, ali nikada, a skines ovog sa drugima ces mnogo lakse, kao i sto se pokazalo u proslosti mnogo puta.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostSinoc sam gledao onaj Upitnik, meni inteligencija ne dozvoljava da glasam za bilo koga od prisutnih. Ono je bukvalno rijaliti, predlazem da ih u buducnosti zatvore mesec dana pred izbore u kucu Parova i da ide live 24h na Happy TV, pa ko pobedi, pobedi. Posteno.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostUz svo duzno postovanje, ali sa neistomisljenicima izuzetno retko raspravljam o politici....pogotovu sa onima koji vicu svi su oni isti, tako da su mi draze sns pristalce, bar brane nesto, neki stav. To neshvatanje situacije i ko koga ovde u sustini j*be ili ono ponavljanje mantre...nijedan ne valja i nece nam biti bolje...bas izaziva revolt...i iz tog razloga nam je ovako. A osnovna stvar je vrlo prosta...nikad nije bilo gore, ali nikada, a skines ovog sa drugima ces mnogo lakse, kao i sto se pokazalo u proslosti mnogo puta.
ttMESSI 10
Comment
-
Cuj da branis nekog
Kao sto sam rekla vec, ali da ponovim posto me bespotrebno citiras...sa neistomisljenicima koji pri tom ne kapiraju kako sve funkcionise i kakva je zapravo situacija, niti koliko ozbiljna...ne bih da ulazim u raspravu, pa ni u dijalog cak.
A tog politicara ili opciju za kojom tragas, nikada neces naci...nigde. Za zivota sigurno.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Prvo, nigde nisam rekla da si glup.
Drugo, ne pada mi na pamet da ista objasnjavam...jer znam da je to uzaludan posao.
I trece ako nije tajna...koliko imas godina? Oko.. 20+?
ttsigpic
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostPa vidis po nicku koliko godina ima.
Inace Olja, osim sto ces glasati protiv, jel tajna za koga ces glasati, nisam ispratio jeste li se gde izjasnjavali?
Silly me.
Ko ti kriv sto nisi prisustvovao casovima. Neopravdan, sedi, minus.
Ne Tarantula, ne.
ttsigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostUuu jeee to znaci godiste uvek?
Silly me.
Ko ti kriv sto nisi prisustvovao casovima. Neopravdan, sedi, minus.
Ne Tarantula, ne.
ttsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
vidi ga ovaj penisofilТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA osnovna stvar je vrlo prosta...nikad nije bilo gore, ali nikada, a skines ovog sa drugima ces mnogo lakse, kao i sto se pokazalo u proslosti mnogo puta.
ttТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment