Originally posted by Победа
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by torpedo View PostJbg, ti umjesto da odgovoriš na pitanje ti postavi kontrapitanje
I mi kad gledamo vesti,izveštaje i intervjue vođe možemo pomisliti da nam je divno i da živimo bolje nego ovi u EU, a realnost je drugačija.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostJbg, ti umjesto da odgovoriš na pitanje ti postavi kontrapitanje
Spoljna politika, potpisan antiustavni briselski sporazum, koalicija s Haradinajem.
Beograd, vređanje inteligencije narodu s fontanom od 2m evra, jelkom od 85k evra itd.
Ukratko, iz glave nisam mogao bolje.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostDobri su oni iz Dobar los zao,sa sabacke televizije neke.Mare gledas li ih?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Победа View PostMogu ti odgovoriti. Srbija ima BDP koji je manji nego 2012. godine kada je Vučić došao na vlast. Za 6 godina se zadužio oko 8-9 milijardi evra što je najviše što se neka vlada zadužila posle Miloševića. Kriminal je značajno porastao.
Spoljna politika, potpisan antiustavni briselski sporazum, koalicija s Haradinajem.
Beograd, vređanje inteligencije narodu s fontanom od 2m evra, jelkom od 85k evra itd.
Ko je taj koji bi u ovom momentu mogao uraditi više - naravno da ima podršku toliko veliku da ne donosi svaku odluku kompromisom.
Comment
-
-
Originally posted by torpedo View PostOpet ne dobih odgovor, ovo sam pitao
Ko je taj koji bi u ovom momentu mogao uraditi više - naravno da ima podršku toliko veliku da ne donosi svaku odluku kompromisom.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Nema suštinske razlike između političara ovde i na Islandu, na primer. Moć je najjači opijat i u ljudskoj prirodi je da zloupotrebi poziciju na kojoj se nalazi, većinski barem. Tako, ako je jedna osoba poštena većina ostalih koje su deo sistema zasigurno nisu, kada se to spozna već je previše kasno i već smo previše izigrani. Tako da ne verujem da bilo gde možeš "za" da glasaš.Last edited by dekkard; 25-02-18, 23:18.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Победа View PostMogu ti odgovoriti. Srbija ima BDP koji je manji nego 2012. godine kada je Vučić došao na vlast. Za 6 godina se zadužio oko 8-9 milijardi evra što je najviše što se neka vlada zadužila posle Miloševića. Kriminal je značajno porastao.
Sve si omasio.
Deca umiru zato sto nemaju para da se lece, a mi pravimo fontane i metro.(da je sve kako treba, pa da kupimo fontanu i od 200miliona)
Boli me uvo za spoljnu politiku iskreno da ti kazem.
Kakva spoljna politika, sta ce nama spoljna politika.
Mi nestajemo kao narod, to je problem broj jedan. A mi se ovde bavimo mostovima, bdpom i spoljnom politikom, asfaltom i bulevarima.
Dajte mladim ljudima mogucnost da svojim umecem i znanjem nesto naprave, pomozite im, nemojte im odmagati. A onda se cudimo sto odlaze svi iz drzave i sto nam godisnje nestaje 50 000ljudi.Last edited by Brian McShtull; 25-02-18, 23:22.
Comment
-
Gruevski je bio slican Vucicu, odprilike slicnu pokitiku vodio. Bolje vam nece biti, verujte u to. Mi smo se uverili, Gruevski je bio 5 puta bolji od Zaeva. Ovaj je retardiran, sve ce prodati za samo jednu godinu.
Kapiram da ce biti jos gore ako se promeni Vucic, koliko god mislite da ne moze gore.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Comment
Comment