Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Može. Nego jel' tebi paše opera pretraživač?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
a eto rešenja , ne koristi chrom i nema frkeŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
To može provajder da ti blokira a na gugl hrom , dešava se nekad da padnu svi torrent sajtovi na par dana ali čim momci roknu backup sve se vrati u normalu .
Probaj braću Bugare njima ne mogu ništa zapadni zakoni https://rarbg.to/torrents.phpLast edited by Lord Gangarić; 23-01-17, 22:38.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostMože. Nego jel' tebi paše opera pretraživač?
Testirao sam prethodnih par dana novu operu neon, jede vise rama od hroma. Ja bih prvi otisao od hroma, al bez ovih ekstenzija ne mogu da zivim
Originally posted by z0La View PostKod chroma me posebno nervira što ne mogu da ulazim na određene sajtove...
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ne znam zašto kukate na Hrom ja ga koristim već nekoliko godina bez ikakvog problema . Dugo sam bio pristalica old skul Mozile pa su me uništili oni apdejti , Opera mi je strašno bagovala pogotovo na Jutjubu dok na Hromu stvarno nemam ama baš nikakav problem. Od ovih ekstenzija koristim samo addblock i to je to . Staro pravilo je da se ne skidaju nikakve ekstenzije , barovi i ostale zajebancije zato što to uništava svaki pretraživač.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by bici View PostTestirao sam prethodnih par dana novu operu neon, jede vise rama od hroma. Ja bih prvi otisao od hroma, al bez ovih ekstenzija ne mogu da zivim
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment