Kako da stavim nekoga na ignore? Dje je ta opcija... pomagajte, dobri ljudi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Powerslave View PostKako da stavim nekoga na ignore? Dje je ta opcija... pomagajte, dobri ljudiDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Е јбг сад Вучино, још ће бојана да испадне невина ....
Ево, опет двосмислено. А није намерно ...
Но добро.
Схватио сам.
Ја ћу тамо неки следећи пут, кад ми се укаже добра и повољна прилика, да увредим некога на форуму, и кад ми тај неко буде одговорио ви ћете да му напишете да спусти лопту, да пази шта пише, да намерно провоцира, да ме намерно навлачи на бан ... бојана ће јавно да га упозори да престане да не би у свој својој силној виртуелној моћи закључавала топик.
То ми се допада и немам ништа против тога.
Хвала Вучино на овом одговору, хвала и бојани, својим ћутањем и данашњим деловањем много ми је помогла око погрешног става који сам имао гледе ње. Сад тачно знам каква је.
Жив био Вучино
Comment
-
Originally posted by dekkard View Post... nego, bilo bi zanimljivo pročitati koja ste krvna grupa i da li ste dobrovoljni davaoci krvi, ako jeste koliko puta ste dali krv. Evo mojih podataka: 0, Rh+, 6 ili 7 puta ne mogu da se setim tačno.
Originally posted by 61563 View PostJa znam da sam strokav radio i test ili ne...Princoni bi rekao nenormalan tj test,a ja kazem otvorenog i slobodnog uma, spreman da sve prihvatim ,probam i razumem
A inace o Mari su sve rekle tortilje ,domacica kao sto i kaze
A Tea mi je sumnjiva,malo Idris Elba ,malo Congic dobar fin...samo kazem ,mozda gresim
Nase Svetice
Uzgred kada sam iščitala prethodnih nekoliko strana...nisam ja blesava što pišem o tortiljamaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
-
Originally posted by Mrkela View PostŠta ovaj Uroš piše po temama da je ovako lud nisam znao 20 godina i ovakvo razmisljanje, pise o 1918 i 1945
Dijeli čovjek nogomet i košarku, veliki huligan, koji ide na sjever u košulji i pačoticama, kako ono bješe, šmekerčina
Comment
Comment