Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Uroš View PostŠta koristite braćo od parfema? Ja sam malo staromodan, koristio sam većinom Bvlagri aqva, Versace Eros, davidoff ,Valentino Uomo, za zimu.. Sad sam naručio dior fahrenheit..
Treba bratu da kupim parfem za NG a ne znam koji imaju od ovih novijih, ima li neko iskustva, dečko ima 18 godina. Znam da je imao neki Armani black nešto, dajte neki da se lepe žene za njega
Ako trazi nesto napucano, nakindjureno onda coveku lepo daj 400 evra I da vidis, za Srpske prilike I vise nego dovoljno pa makar bio I govnima premazan
Sto se parfema tice nikada se nisam opterecivao, uzeo Diavolo trajao mi dve godine. Sad poneki put prsnem Str8 I to je sve. Zamisli jos da budem rob toga da li se nekome osetim na omeksivac ili smrdim ko djubre.
A imam I devojku dosta dugo pa se I ne brijem tako da nema ni aftershave-a
Samo casual I urbanoThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ti mi ličiš da se ložiš na geekove haha a moj brat je tipičan. Ja sam već kompleksaščina i seljačina, on dečko ima ukusa. Pa da ga bato iznenadi. A takav je tip da ako mu se ne svidi, baci će ili još gore optužiće me da sam mu kupio da bi mi on dao jer mu se ne svidja. A ne uzimam na licu mesta pa da pitam prodavca, pa pomislih da vidim iskustva
Comment
-
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Ja sam dugo koristio ovaj
najduže ovaj, može se reći da mi je i najdraži
a nekima će možda biti drago da sam koristio i ovaj, dobio ga na poklon, uopšte nije bio loš
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostZavisi kakve zene trazi, ako trazi normalnu devojku dzaba mu i sveta vodica ako je u lobanji paucina.
Ako trazi nesto napucano, nakindjureno onda coveku lepo daj 400 evra I da vidis, za Srpske prilike I vise nego dovoljno pa makar bio I govnima premazan
Sto se parfema tice nikada se nisam opterecivao, uzeo Diavolo trajao mi dve godine. Sad poneki put prsnem Str8 I to je sve. Zamisli jos da budem rob toga da li se nekome osetim na omeksivac ili smrdim ko djubre.
Samo casual I urbano
Nek stavi jednu čarapu u gaće i završen poso
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostŠta koristite braćo od parfema? Ja sam malo staromodan, koristio sam većinom Bvlagri aqva, Versace Eros, davidoff ,Valentino Uomo, za zimu.. Sad sam naručio dior fahrenheit..
Treba bratu da kupim parfem za NG a ne znam koji imaju od ovih novijih, ima li neko iskustva, dečko ima 18 godina. Znam da je imao neki Armani black nešto, dajte neki da se lepe žene za njega
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostZavisi kakve zene trazi, ako trazi normalnu devojku dzaba mu i sveta vodica ako je u lobanji paucina.
Samo casual I urbano
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostGde on napucano, to si mene opisao. On je uman dečko. To me zeza. Jednom je doneo iz pozorišta odelo i rekao da je platio 800 e otac njemu, ja se oduševio, onda mi je rekao debilu, to je klošarsko odelo iz pozorišta. To ti dovoljno govori o mom i njegovom sistemu vrednosti, stoga baš sam u dilemi.
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ovako.. napravi spisak preporuka odavde (izuzev PS ) i trk u parfimeriju...manje-više Jasmin ima sve i svašta, još su ti sniženja oko 30%.. pa testere fino isprobaš, one tete su uslužne i tako..sve omirišeš, malo se prsneš.. mada može da si se smuči..zato moje prvosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment