Originally posted by limun
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
-
Stari i Novi zavet, Sveto pismo, Nostradamusa, Tarabice, Jehovine svedoke, Kule Strazare, Zodijak... Ma sta sve niiiiisam procitao!
Eeee, pa tu ima... u Novom zavetu je sve ovamo, onamo, ima nekih preferencija... Ali Stari zavet, najvise mi se svidja!
Kad sve ovo procitas, tek onda nadjes dusevni mir i spokoj... ovamo i onamo
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostStari i Novi zavet, Sveto pismo, Nostradamusa, Tarabice, Jehovine svedoke, Kule Strazare, Zodijak... Ma sta sve niiiiisam procitao!
Eeee, pa tu ima... u Novom zavetu je sve ovamo, onamo, ima nekih preferencija... Ali Stari zavet, najvise mi se svidja!
Kad sve ovo procitas, tek onda nadjes dusevni mir i spokoj... ovamo i onamo"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
hvala Bane, ne sumnjam da si odličan domaćin, samo radan je dan, tj. dani.
Ali kad jednom padne za vikend, ko znasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by bici View PostDobro ti si jos sinoc pricao da ne razmisljas tako da u potpunosti razumem ovo tvoje nasumicno nabadanje tipki na tastaturi.Imam teznju da unapredim svoj biznis, da stvaram porodicu, uzivam u nekim materijalnim stvarima, ali se ne opterecujem time. Sve to shvatam kao neku vrstu igre, tako da lako pristupam problemima i resavam ih kao sto bih resavao u igrici, bez napetosti i stresa. Ako resim problem, super, ako ne, nista strasno, znam da moj problem postoji samo u mom umu i da ne postoji u realnosti. Ne dotice me emotivno.sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View Posthvala Bane, ne sumnjam da si odličan domaćin, samo radan je dan, tj. dani.
Ali kad jednom padne za vikend, ko zna
Tek 2020 je za vikend. Cccc
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by Bane je View PostOk..
Tek 2020 je za vikend. Cccc"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostTo nije ni 2021.
Originally posted by kronostime View PostTaman da muzicari nauce "Tri metera somota"
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostOvo mora biti nesto najsmjesnije, a ujedno i najtuznije sto sam u zivotu procitao
Da, slabo razmisljam o ovome sto pisem.
Ovo sto serviram izlazi iz dubine moga tela, mozda je neumesno, ali na tebi je izbor: hoces li progutati to i nastaviti dalje, ili ces nastaviti sa provokacijama. Ja ti predlazem ovo prvo, u znak pomirenja.
Comment
Comment