Ponovo aktuelno "spasi Srbiju i obesi se..."
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by Uroš View PostTebreksii razbio sam se kao nikada do sada, šta protiv mamurlika
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Može rasol, može vrela paradajz čorba sa puno bibera... a najbolje "klinom da izbiješ"SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Trcanje na ovom zdravom vazduhu I usputno izbacivanje toksina metodom kroz usnu duplju garantovano vraca u zivot nakon dva sata
E sad ako nisi sisa I mozes da izdrzis, ako ne uvek je lepo zaleci na ladnu zemlju, I ona solidno apsorbuje otrove.
Ja sad ne verujem da bih preziveo neki zestok mamurluk, nisam u formi. Pijem samo u svecanim prilikama, dakle elite class.Last edited by Indigo; 10-12-17, 21:57.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostTrcanje na ovom zdravom vazduhu I usputno izbacivanje toksina metodom kroz usnu duplju garantovano vraca u zivot nakon dva sata
E sad ako nisi sisa I mozes da izdrzis, ako ne uvek je lepo zaleci na ladnu zemlju, I ona solidno apsorbuje otrove.
Ja sad ne verujem da bih preziveo neki zestok mamurluk, nisam u formi. Pijem samo u svecanim prilikama, dakle elite class."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ako si pio rakiju sumnjivog kvaliteta ili kupovnu, onda kod doktora. Sa tim se nije zajebavati ako vidis da ti organizam cudno reaguje. Trovanje u najavi.
Ako nisi sposoban za moj recept, onda tusiranje I udri po paradajzu. Mada ces I to povratiti.
Bice ovo mucnih par sati za tebe jebiga, nema tu nekog spasa.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostLjudi nije mi bilo ovoliko loše 4 god. Povrać od rakije posle 1000 god prvi put i ne dam sebi da zaspim. Poveaćao sam do sad 6-7 puta. Necu da spavam dok svarim sve. Nzm gde se nalazim. Sta raditi sem povracamja hitjo
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment