Ma ja stvarno tako mislim,jbg sad sto nam se podudare neke razmisljanja jbg,ja sam probao rulet,al me ne radi ko kladionica,pa mi lepse ,ako se vec kockam ,da bacim pare ko ce da utera sledeci korner a i recimo drazi mi je i Holdem,ali imam druga i vidim ga,koji ce da trpa zetone dok ima i kako mu je lepo ili nije u zavisnosti gde padne kuglica,ali kad pukne stane, a i znam i ove u fazi zelenasa,koji odu u grand sve izgube,pa izadju napolje a tamo ih cekaju "prijatelji "da im pomognu ,sa finom kamatom
Pa imas ove seksomane,i to moze da bude zeznuto,ne mislim sto se zdravlja tice ,(mislim moze i tako al valdja se paze) ,vec opsesija i samo razmiljas koju ces gde i kako
Ili tabletice pa jos ako mesas sa alkoholom iha,realno ovo duvanje Powera je najbezbolnije,e jedino sto on ima i koristi i ove druge zanimacije ili slatkise kako ih on zove
Pa imas ove seksomane,i to moze da bude zeznuto,ne mislim sto se zdravlja tice ,(mislim moze i tako al valdja se paze) ,vec opsesija i samo razmiljas koju ces gde i kako
Ili tabletice pa jos ako mesas sa alkoholom iha,realno ovo duvanje Powera je najbezbolnije,e jedino sto on ima i koristi i ove druge zanimacije ili slatkise kako ih on zove
Comment