Originally posted by Marija81
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Lakse je pitanje ko je najbolja pevacica Engleskog grada Hull
A da se ne preseravam znam ko je i doticna, pevala kod drugara na proslavi punoletstva pre nekoliko godina.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View Post
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostNije ona bilo ko ona traje vec jako dugo.
Ovo su recimo neki njeni poceci,i to prije vise od jedne decenije otprilike 2005 godine
....
Dok je Mica u medjuvremenu evoluirala u seksi pohotnu pevacicu kojoj se dive mlade tinjdzerice i zele da budu kao ona
...
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostNije talentovana nego Kusta voli da radi sa naturščicima.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostMa vjerujem ti, nemam ništa protiv nje, jednostavno ja tu vrstu muzike ne slušam.
Zadnji hit kojeg se sjećam je bio- Kafu mi draga ispeci
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostBaš krenuh to da napišem, mada dobro, radi sa tlentovanim naturščicima. Ne sumnjam i da jeste. A možda je i Romknja, sa njima baš voli da radi.
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by canarian View PostZna li neko nesto o autorskim pravima slika sa interneta? Ako hoces da iskorististis neku sliku sa interneta za naslovnu nekog rada ili u samom radu, kako znati da li krsis necije autorsko pravo i da li se treba obratitit autoru za dozvolu?
U slucaju da imas praksu da kacis tudje slike na svoj sajt ili neki sajt koji radis, to bi potencijalno mogao biti veliki problem. Drzava Srbija sa zakonima iz 19. veka nece praviti problem, al Gugl ne prasta takve stvari. Kao ni instagram/fejs/tviter...Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostMoras biti malo jasniji. Za sta tacno hoces da koristis fotku i gde si je nasao? 95% kvalitetnih fotografija na internetu su zasticene autorskim pravima i treba ti ili dozvola autora ili da je kupis. E sad, ako to planiras da stampas ili da koristis van interneta, neces imati sta da se brines.
U slucaju da imas praksu da kacis tudje slike na svoj sajt ili neki sajt koji radis, to bi potencijalno mogao biti veliki problem. Drzava Srbija sa zakonima iz 19. veka nece praviti problem, al Gugl ne prasta takve stvari. Kao ni instagram/fejs/tviter...
CATARATAS9.jpg
Za rad o pticama, npr. Ne znam da li bi stampanje takvog rada sa ovom slikom kao naslovnom bilo krsenje nekog autorskog prava ili postoji mogucnost da autor takve slike da pristanak.
Druga je stvar uzimanje necije slike sa facebooka, instagrama, neceg drugog, primetio sam sliku na netu koja bi se super uklopila, a opet ne pripada meni.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
Comment