Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Tarantula View PostKako da se prijavim da glumim kao ovo dvoje? Zna li neko koliko je to plaćeno? Mada, nebi ja nešto posebno tražio, dogovorio bi se sa Marićem.
#dnodna
Spoiler[video=youtube;Kg4jyHR5Rnc]https://www.youtube.com/watch?v=Kg4jyHR5Rnc[SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Tarantula View Post
Comment
-
Skinuo pokrete, nacin pevanja, boju glasa, dikciju, akcenat....sve!
Evo slusam jutros i ne verujem!
Ko je bre ovaj?
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostSto me je uhvatio neki kasalj, evo tri nedelje sve isto bez ikakvog napretka. Stra' me da nije rak
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostSto me je uhvatio neki kasalj, evo tri nedelje sve isto bez ikakvog napretka. Stra' me da nije rak
Jesi li procitao ti HyperionLast edited by Indigo; 12-10-17, 11:31.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Zna li neko nesto o autorskim pravima slika sa interneta? Ako hoces da iskorististis neku sliku sa interneta za naslovnu nekog rada ili u samom radu, kako znati da li krsis necije autorsko pravo i da li se treba obratitit autoru za dozvolu?You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostSkinuo pokrete, nacin pevanja, boju glasa, dikciju, akcenat....sve!
Evo slusam jutros i ne verujem!
Ko je bre ovaj?
tt
Ja ga prije 10tak godina slušao u Kotor u Maximus. Dobro pijeva.. Sjećam se razvalio "čerge" od Z. Peakovića.
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Pojma nemam
Kako pre 10 god pa koliko ih ima?
Potrazila ga na yt da vidim sta peva..a ono grandovac..odmah sam ugasila...Jesu tu pare..al su pesme, produkcija, aramzmani...tezak krs. Steta.
Verujem da kida, jer ovo kako je skinuo Tomu, to samo redak talenat moze.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Momak je čini mi se radio sa Kusturicom na nekoj predstavi jako dugo...
Послато са xperia xa1 уз помоћ ТапатокаŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment