Pao je snijeg na Zabljak 30 cm,u visim predjelima i do 80 cm.Ima li snijega kod vas?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ivan_pg View PostPao je snijeg na Zabljak 30 cm,u visim predjelima i do 80 cm.Ima li snijega kod vas?
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View Post
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostGde se može kupovati garderoba online, a da je original i da ima free shipping worldwide ili bar da ne bude preskupa dostava? Armani, Lacoste, Ice Iceberg, Hugo Boss i sl. Gledao sam na Amazonu ali nešto mi nije preterano uverljivo.
Znam nekoliko njih koji su se malo presli sa odecom iz inostranstva, pa su platili fine dazbine.
Comment
-
Kao sto rekoh, danas je godisnjica ilegalnog rusenja u savamali. Molio bih porodicu i prijatelje da postave cvece u znak podrske zrtvama rezima. Ja cu poceti:
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Tekst:
http://www.index.hr/black/clanak/obo...ao/999210.aspx
I najbolji komentar svih vremena:
Vinnie Doe
ja neam pojma ko je ta, šta je pjevala i sl. sama činjenica da je živjela od svojeg rada i svojih pjesama, ma kakve god one bile, ja to respektiram i zbog toga mi je žao te osobe. nije glumila nikakvog političara, živjela na sisi države, nije bila stranački uhljeb, novovalni "poduzetnik" koji krade i vara druge i svoje zaposlene, nije nikom krala i pljačkala. a ja svima ostalima jebem boga, alaha, isusa, muhameda, hrišnu, kurca palca. jebem vam mater vjerničku. milijune hektolitara nečije krvi ste prolili u ime svoje "vjere". jebla vam vjera mater, jedino u što vjerujete je strah, strahu se klanjate, moltie, strah propovjedate, strah širite i strahom silujete sve one koji gledaju svoj posao i udišu komadić zraka koji njima pripada bez namjere da drugima oduzimaju pravo disanja. bila je ateistica? neka je. ta žena sigurno nije umrla u nikakvom strahu. vi svi ostali hoćete. jer ćete se pitati na dan svoje smrti da li ste dovoljno puta poljubili dupe svojeg popa, svećenika ili muftije i da li ste dovoljno vjerovali u sranja koji oni drobe. obični smradovi, eto što ste.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
Comment