A Dusane koje je to pitanje koje sam postavio? Ozbiljno pitam. Udji na stranu 1066 pa mi nadji, evo ja sad gledao
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Last edited by Mr. Wolf; 06-10-17, 15:24.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by goku View PostPametnim, mudrim i taktičnim potezima se takve burne reakcije mogu izbeći.
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by mark it zero View PostRicma, imas primer da su modovi sa kosarkaskog pdf-a pretili ljudima ovde u pricaonici banom ako nastave da pisu, ne znam da li si imao vremena da vidis na prethodnim stranama, pa nisi uopste odreagovao i pricao ovu pricu iz prethodnog posta.
Molim vas da ne koristite moju grešku za obračun sa moderatorskim timom.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
I to je za poštovanje
Послато са xperia xa1 G3121 уз помоћ ТапатокаŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostJa sam zapretio, izvinjavam se... pogrešio sam (živ čovek, dešava se) iako nemam ovlašćena za ovaj PDF.
Molim vas da ne koristite moju grešku za obračun sa moderatorskim timom.Last edited by Sandugp; 06-10-17, 16:32.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostMigrantska kriza zahvatila i SK forum,izbjeglice se docepale funkcija i to naravno povlaci sa sobom jacanje desnicarskih struja medju forumskim starosjediocima.Kako naci pravi model suzivota,veliko je pitanje.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostJa sam zapretio, izvinjavam se... pogrešio sam (živ čovek, dešava se) iako nemam ovlašćena za ovaj PDF.
Molim vas da ne koristite moju grešku za obračun sa moderatorskim timom.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostSvaka cast. NIskreno, posteno. Drugarski.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment