Mrzim ovo vreme puno virusa...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Bane je View PostMene juče počelo boljeti grlo i glava. Tem nisam dobio ali je očekujem..
Nisu bili stari ludi što su nosili kape kada spavaju...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostI obavezno duge vojničke gaćeŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostKažu mi da traje 2-3 dana...Samo što su kod mene sinusi u problemu...
Nisu bili stari ludi što su nosili kape kada spavaju...
Originally posted by goku View PostZnači mašina zaribala, loše bilo podmazivanje.
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Da i ja sam imao( jos uvek imam pomalo zapusen nos i kasalj) virus, isti simptomi grlo, sinusi, glava, i temp (ali mala), preneo ga celoj porodici i 2 druga (oni imaju i temp.), a sad bezim od njih svih.
Doduse postepeno, sve jedan, po jedan dobijali, medjusobno prenosili ja sam samo zapoceo, bar mislim. Ali ne znam gde sam ga ja pokupioLast edited by colchonero; 22-09-17, 19:12.
Comment
-
Pa sto bezis sada od njih? Hahaha
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ma pustite vi to, sta ja znam mozda su usput pokupili nesto novo i od drugih, a ne primecuje se jer su vec bili bolesni, pa da me opet uhvati. Njima je tempertura jaca. Ja sam svoj doprinos ovom virusu vec dao i razmnozio ga uspesno, ne mora da se vraca(neki drugi mislim) i da mi zahvaljuje.Last edited by colchonero; 22-09-17, 19:29.
Comment
-
Originally posted by Bane je View PostA kutija ferveksa, malo vitamina C i prolazi.
A bio preksinoć na Plave Horizonte, ja nisam htio al ona navalila, a duvao neki lagani vjetar s mora i tako..
Nikakvi fervexi i ostalo. C vit unosim svakodnevno kao dodatak i zato sam retko bolesna...ovo je klasična prehlada ( pila hladnu vodu, šetala u majici , spavala u hladnom)...
A sutra imam žur kod familije ...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Maro, moj drugarski savet, pošto znaš da te izuzetno poštujem i cenim, da bih te oženio da sam petnest godina stariji (ili ti mladja) :gibajasmajli:, samo sladoled pomaže.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Nerealan View PostMaro, moj drugarski savet, pošto znaš da te izuzetno poštujem i cenim, da bih te oženio da sam petnest godina stariji (ili ti mladja) :gibajasmajli:, samo sladoled pomaže.
Hvala i za savet i za ostalo
:gibajasmajli:Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment