Originally posted by Indigo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Indigo View PostDa menjamo sta, da.menjamo koga, kako da menjamo I ko da menja? Ti mislis na proteste 90 ih, mislis da u ovakvoj autokratiji pojedinac ili grupica istih moze nesto da promeni?
Samo mi reci molim te postenog, modernog politicara koji je sposoban da se izdigne iznad ovog sistema, Dacic? Nikolic? Opozicija?
E moj druze, ja sam uvek za promene, za bolje, a ko ce da nas vodi, ti, ja, ovi levati...
Navedi mi jednog normalnog I evo tvoja je pobeda u diskusiji I prekucao si temu.
Svi lice jedni na druge, sto je normalno jer silaze sa iste pokretne trake iz serijske proizvodnje jednog veoma loseg I nerentabilnog drustva.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostDa menjamo sta, da.menjamo koga, kako da menjamo I ko da menja? Ti mislis na proteste 90 ih, mislis da u ovakvoj autokratiji pojedinac ili grupica istih moze nesto da promeni?
Samo mi reci molim te postenog, modernog politicara koji je sposoban da se izdigne iznad ovog sistema, Dacic? Nikolic? Opozicija?
E moj druze, ja sam uvek za promene, za bolje, a ko ce da nas vodi, ti, ja, ovi levati...
Navedi mi jednog normalnog I evo tvoja je pobeda u diskusiji I prekucao si temu.
Svi lice jedni na druge, sto je normalno jer silaze sa iste pokretne trake iz serijske proizvodnje jednog veoma loseg I nerentabilnog drustva.
Takvi su ti ljudi, pratice, samo sto oni pogresni to iskoriscavaju.Last edited by bici; 02-12-16, 19:52.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ja ga ne bih ukidao sportistima. Pogledaj NBA igrace, skandalozan procenat njih zavrsi u bankrotu par godina posle zavrsene karijere. Sa biznismenima je druga stvar, ti ljudi su sposobni cim su dosli dotle dokle su dosli, znaju kako sa novcem, i manji porez bi doneo vecu zaposlenost i mnoge druge beneficije, jer verujem da vecina njih zeli jos vise da se razvija.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Mjesas korporativni porez i porez na dohodak.
Korporativni porez mora biti neka cifra, ali za privatna lica, treba ukinuti porez na dohodak. Naravno treba kreirati porez za zdravstveno osiguranje i jos neke zajebancije i imati budzet samo za to. Stvoriti uslove da ekonomija raste, a ne da se neimilice zaduzuje i trosi.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostBrate mi ovde jedva da imamo leba da jedemo a vi pričate o Kaliforniji i Sandersu , e zabole me patka za Kaliforniju i porez
Sent from my HUAWEI Y625-U21 using TapatalkThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Evo ga Aki hahaha
Sent from my HUAWEI Y625-U21 using TapatalkLast edited by Lord Gangarić; 03-12-16, 11:30.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Austrija namjestila izbore, Italija stavlja tacku na i Evropskoj uniji. Rest in Peace.
Sad napokon da se vratimo osnovama novca i ekonomije.
Sto se tice Gangare i ove mu slike, moj zola, zene me opsjedaju u posljednje vrijeme, al djaba kad nisam napravio napredak s onom sto mi glumi ribusigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment