Originally posted by Mr. Wolf
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Jax Teller View PostBice brate to je teorija iz osnovne škole.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
Dubiozni, ti si nov ovde, pa mozda ne znas da je vec sto puta bila diskusija o ovome, prosto - admini su doneli takva pravila i to je to. Ti mozes da pokusas i popricas sa njima, vidis da li mozes da se izboris za to sto trazis ili ne. Svako dalje pisanje na ovu temu je vrtenje jedne te iste price u krug i zato te molim da ne nastavljamo vise o ovome ovde. Vec sam ti napisao kome mozes da se obratis.
Rosso, pametno od tebe sto samo to imas da kazes, nemoj dalje, bolje za tebe, jer svi znamo u kom pravcu ce to otici.Last edited by Mr. Wolf; 14-09-17, 22:52.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Ma nemam sta ja od toga da se bunim adminima, niti mi je forum tolika bitna stvar u životu, niti cu dobiti konkretan odgovor cemu ovolika rigidnost moderacije, pa da teram mak na konac. To je cisto neko moje vidjenje situacije i mislim da sigurno ne bi odmoglo. Kako god, ako je vec pokusano xy puta. Uzdravlje i da ponovim jos jedared da ne cinite kontraproduktivne poteze. Pojedinac kao pojedinac je nebitan, al' meni su bas odbojna dešavanja i ponasanja poslednjih dana. Pozdrav.
Comment
-
Onaj ludak ispalio raketu preko Japana
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment